Бивш затворник, кифла и мързелив Ласкин във "Фермата"

Участниците сами ще градят условията си живот
11 сеп 2017 13:30, Александър Попов
78

Анита Гъркова е на 20 години. Родена е в София, живяла е и в Пирдоп, но е израснала в Испания. Анита е професионален гримьор и никога не се разделя с куфарчето си с гримове. Винаги е с макиаж, защото иначе не се харесва. Държи изключително много на външния си вид - спортува 5 пъти седмично и яде само 7 храни. Нарушава режима си единствено в събота и неделя. Обича татуировките, а молитвата "Отче наш" на испански е изписана върху бедрото й. На рамото си има татуирана гейша. Обича и комплиментите, защото това й дава самочувствие. Има сериозен приятел. За себе си казва, че се наслаждава на живота и е позитивна, "но ако някой ме засегне – ще го накълва".  Признава, че е "малко кифла" и е свикнала да живее с удобства. Снимка: Фермата

Третият сезон на "Фермата" със сигурност ще се окаже най-екстремният досега. Участниците го усетиха веднага, защото ще трябва да изградят всичките си удобства сами, а първата вечер прекараха под открито небе. Те нямат подслон, легла, огнище, баня и ток.

Още на старта участниците преживяха и първото си изпитание. Задачата им бе да стигнат с лодки, разделени в два отбора, до мястото, на което ще изградят новия си дом.

Привилегията да разпределят участниците в отбори и да бъдат техни капитани получиха най-възрастните сред тях – Дарина и Гечо. Извън състезанието останаха Иван Гинчев и Анита, тъй като не бяха предпочетени в отборите, но за сметка на това те получиха имунитет от ратайство и лукса да спят в легло с възглавници през нощта.

Първи до брега стигнаха Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек, Виолета и Иван Сапунджиев от отбора на Гечо, а наградата им бе да излъчат двама от отбора си, които да се сдобият с имунитет за стартовата седмица.

Участниците получиха нелеки задачи от наставниците си Бети и Николай. За да облагородят суровите условия за живот във фермата, те трябва да направят огнище, зимник и кът за занаяти. Свикнали да приемат удобствата на съвременния начин на живот за даденост, фермерите останаха изненадани от новините, че ще имат питейна вода само за първите 10 дни от престоя си, че единствената готова постройка е къщата на фермера, и че ще се изхранват от малката зеленчукова градина и риболов.

Пълен непукизъм пък демонстрира Иван Ласкин, който след избора на Дарина да бъде в неговия отбор, си полегна да спи на тревата.

Тази вечер зрителите ще видят първия масов дуел, като мъжете и жените ще се състезават отделно. Прагът на "Фермата" пък ще бъде прекрачен от политика и икономист Владо Каролев.

Кастът тази година е събрал хора с различни характери и съдби, които със сигурност ще предизвикат дискусии и извън рамките на шоуто. Със сигурност една от най-колоритните участнички ще бъде македонката Диана Миличевич, която ще разкрие как се живее в западната ни съседка с българско самосъзнание и какви лъжи се насаждат още от училище за България.

Вижте всички участници и любопитни подробности от техния живот в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
10
 
! Отговори
Кано преди 6 години
Тоя Ласкин е голям ***
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29 Само заради Ласкин ще го гледам тоя сезон, защото какъвто е зевзек няма начин да не се скара с някой вътре. Уахахахах...
30
1
 
20
 
! Отговори
Печалния менестрел преди 6 години
Ако е вярно това, че опосумите си правят *** предаване в местност и до язовир, където такива дейности са забранени, то тяхната наглост е върховна. Иначе Андрейчо обича да ходи по тв и да разправя какъв е патриот, как българите трябвало да се хванат да си оправят държавата, как връщал българи от Европа и нови българи, т.е. макета бил привлякъл, а пък Иванчо му приглася в захлас, мучейки.
29
3
 
20
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
С две думи събрана е доста ***. Нормално пак няма да се гледа...
28
1
 
25
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Снимките са на яз.Студена! Абсолютно забранен за риболов, къпане , топене, предавания....но живеем в България!
27
1
 
11
 
! Отговори
Елен Колева преди 6 години
Из шоуто на СлавиАз съм в кравефермата и обичам на Калин Терзийски... творчеството!Цялата зала в бурен смях.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25 Нали уж нямало да има алкохол в тоя сезон? Или пак са ни подвели?
25
0
 
34
 
! Отговори
ined преди 6 години
От Ласкин не очаквам друго освен да се пробва да подобри рекорда на Калин Терзийски за най-много изпит алкохол
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
7, Ласкин беше поне на 3 уискита и затова се просна на тревата и захърка.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 15 Той Ласкин беше за малко и във ВИП брадър, но там имаше пиячка колкото душа му сака, а тук без пиене не го виждам как ще издържи и 2 дни.
22
3
 
12
 
! Отговори
sdfsdf преди 6 години
Снощи пуснах малко да се помъча да го гледам туй предавана и на 5 сек. пресветваше нещо като розова светкавица,докато повествуваваха правилата на играта.От това проблясване ,вероятно пускано с цел да прикове погледите в телевизора получавах дискомфорт,защотоо бях шофирал полвината ден и по тъмно и го смених.И да имах голямо желание да го гледам не бих го гледал.Ванката и Андрата се развиха от опусуми в мракобесници и *** ,поредният срам за народа ,но карай да върви,пари да падат........
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да се включа в пийпълметрията и да увелича рейтинга на предаваенто.Колко ще ми платите?
20
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Едно време имаше образователни предавания, а сега само простотия.
19
0
 
30
 
! Отговори
Иванчо Андрейкин преди 6 години
Разбра ли се вече къде се снима, много ми е интересно да разбера на кой язовир снимат, мернах табела "къпането забранено" и почти сигурно водата на язовира се ползва за питейни нужди. Ще стане ли ясно кой и как им е позволил на двамата противни " продуценти" такива дейности в близост до водоема. И колко закона и наредби са нарушили с построяванете на тоя катун на въпросното място.
18
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само глупости измислят българските телевизиони продуценти.
17
0
 
8
 
! Отговори
Янчева преди 6 години
Чеченката ще рине кравешка тор или порно ще играе? Фермерско порно? Да не са й извадили сливиците,че гласът й един писклив? Дарина е като мама-квачка.Ласкин що е там?А да-парите...Синковица Яне-мама няма да хареса...
16
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С идването на есента и зимата пак започват да ги събират от кол и въже за да пълнят ефира с глупави риалитита.
15
3
 
25
 
! Отговори
Ласкин преди 6 години
Само аз ли не разбирам защо са вкарали Ласкин? Аман от все едни хора по всички предавания, не се "наядоха"...Разбирам че искат да вкарат интриги, но тази не е подходяща, с какво характера и поведението му може да се върже с идеата на предаването?Да не стане както миналият път с Калин, жалка картинка...
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като изключим македончето, всички други трябва да ги върнат в казана за повторно разбъркване.
13
3
 
21
 
! Отговори
Култур гоуемо преди 6 години
Тази ферма е интерпретация на селския ВИП Брадър по Бразди ТВ или граждани чалгари се правят на хиподилски селяни текезе сари ........ ?