Бивш затворник, кифла и мързелив Ласкин във "Фермата"

Участниците сами ще градят условията си живот
11 сеп 2017 13:30, Александър Попов
78

Елена Андреева е на 30 години. Тя е инструктор на кучета-водачи за слепи хора. Живее сама, но има силна връзка с майка си, нейния съпруг и двете си малки сестри. Биологичният й баща е клошар – инвалид и това всъщност е и най-голямата драма на Елена. Казва, че се случва да го засече на улицата или в градския транспорт. В момента няма представа къде е той. Смята, че е наследила  силната си емоционалност от него. Елена определя себе си като привлекателна и на пръв поглед обикновена градска жена. През целия си живот е влизала от една дълга връзка в друга. В момента обаче е решила да остане сама и е уплашена как ще се чувства на новия си старт. Снимка: Фермата

Третият сезон на "Фермата" със сигурност ще се окаже най-екстремният досега. Участниците го усетиха веднага, защото ще трябва да изградят всичките си удобства сами, а първата вечер прекараха под открито небе. Те нямат подслон, легла, огнище, баня и ток.

Още на старта участниците преживяха и първото си изпитание. Задачата им бе да стигнат с лодки, разделени в два отбора, до мястото, на което ще изградят новия си дом.

Привилегията да разпределят участниците в отбори и да бъдат техни капитани получиха най-възрастните сред тях – Дарина и Гечо. Извън състезанието останаха Иван Гинчев и Анита, тъй като не бяха предпочетени в отборите, но за сметка на това те получиха имунитет от ратайство и лукса да спят в легло с възглавници през нощта.

Първи до брега стигнаха Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек, Виолета и Иван Сапунджиев от отбора на Гечо, а наградата им бе да излъчат двама от отбора си, които да се сдобият с имунитет за стартовата седмица.

Участниците получиха нелеки задачи от наставниците си Бети и Николай. За да облагородят суровите условия за живот във фермата, те трябва да направят огнище, зимник и кът за занаяти. Свикнали да приемат удобствата на съвременния начин на живот за даденост, фермерите останаха изненадани от новините, че ще имат питейна вода само за първите 10 дни от престоя си, че единствената готова постройка е къщата на фермера, и че ще се изхранват от малката зеленчукова градина и риболов.

Пълен непукизъм пък демонстрира Иван Ласкин, който след избора на Дарина да бъде в неговия отбор, си полегна да спи на тревата.

Тази вечер зрителите ще видят първия масов дуел, като мъжете и жените ще се състезават отделно. Прагът на "Фермата" пък ще бъде прекрачен от политика и икономист Владо Каролев.

Кастът тази година е събрал хора с различни характери и съдби, които със сигурност ще предизвикат дискусии и извън рамките на шоуто. Със сигурност една от най-колоритните участнички ще бъде македонката Диана Миличевич, която ще разкрие как се живее в западната ни съседка с българско самосъзнание и какви лъжи се насаждат още от училище за България.

Вижте всички участници и любопитни подробности от техния живот в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
виви преди 6 години
:'(
71
0
 
6
 
! Отговори
бееее преди 6 години
Каво е това шареноглавото с рогчетата,изрисувано,шпакловано,надупчено по лицето?На 20 г. само а никаква младост,никаква свежест.Комплексарка.
70
2
 
2
 
! Отговори
Гнус гнус и слуз преди 6 години
До Госпожицата. Напълно съм с Вас по темата на убиеца на дървета.Подобна кликаот *** вилнее и унищожи най чистата държава богата на гори в ЕС Това са отпадъци,които трябва да се заравят живи някъде.Унищожиха горите ни и сега ще им гледам наглите и противни м-утри в ефир. Королев великият капиталист и станиславчо разрушителя на околната среда в България.Деби л след Деби ла майко моя.
69
5
 
8
 
! Отговори
Гнус гнус и слуз преди 6 години
Какво прави фалиралият финансов Гуру Королев в Фермата. До там ли я докара с мениджърските си умения.На такъв не бих поверил и боб да брои та не пари.Жалка картинка представляваща цялата прокапала държава. ***,затворници псевдо юристи с вид на слабо-лоумни и откровени хомосексуалисти събрани на едно.Едно момиче свястно има и това е българчето с македонски корени. Срам за формата на Фермата.
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах част от предаването - невероятна тъпня.Само човек, който никога не е имал вила или не е бил на село може да приеме тези "изпитания" за "екстремни" - голямо "геройство" е да си сковеш дървена барака или да косиш трева....Все пак се казва "Фермата", а не "Молът" например.
67
3
 
3
 
! Отговори
Мераклия преди 6 години
До Анонимен 57:А аз на македончето?!
66
10
 
6
 
! Отговори
Госпожицата преди 6 години
Тоя Станислав ли беше,за мен е недостоен да бъде човек,професия която вместо да създава,твори,изгражда нещо в живота,той работи най долната работа,да убива дървета, които са двойно и тройно на повече години от него,дори не осъзнава какво извършва,за мен това не са хора,това са нисша класа твари далеч от съзнанието на хора с финни усещане.Дано го изгонят максимално скро
65
6
 
1
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Васко Да Гама на 6 години? Вие добре ли сте?
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 65 Прав си- на Черешата е!
63
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо лужете, че Иван Ласкин е във Фермата?
62
2
 
9
 
! Отговори
Аха преди 6 години
Щом има кифла, трябва и боза !
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе само психари и извратеняци и от двата пола. Един нормален не видях. Отчасти само Владо Николов, ама той пък е протеже на Суджука и Данчо Лазаров, които изгониха Матей и Радо от националния.
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кефи ме дъртия ***-дал от сн.7.
59
1
 
6
 
! Отговори
Пинко преди 6 години
големи простотии бълват отвсякъде, хора моля ви спрете се и се осъзнайте малко каде се намирате, това бива злета ама чак пък толкова да изпростяваме няма нужда...
58
3
 
9
 
! Отговори
88 преди 6 години
ЛАКИН Е ЕДНО МЕКОТЕЛО .../ БЕЗГРЪБНАЧЕН /....ПЪЛНО КУКО ЗАГУБИЛ ПРЕЦЕНКА ОТ РЕАЛНОСТТА .....ЖАЛКО ЗА ЖЕНА МУ...
57
9
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А между другото "kифлата" (както се самоопределя) от снимка 1 е най-готина и яка :))))
56
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нищо по-грозно от татуиран човек.Особено жена.
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го туpя на италианчето искам.
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси простотията!!!!
53
4
 
26
 
! Отговори
ЗАКОНОМЕРНО преди 6 години
*** народ, *** премиер, просташки предавания.