Заплетени престъпления в "Хрътката: да надушиш престъпление"

Втори сезон на сериала стартира от 29-ти по Bulgaria ON AIR
20 ное 2017 15:07, Петя Славова
2
Заплетени престъпления в "Хрътката: да надушиш престъпление"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Детективът с необичайно обоняние и остър ум се впуска в още заплетени престъпления във втори сезон на украинския сериал  "Хрътката: да надушиш престъпление" .

С помощта на своята дарба Хрътката разбулва съкровените тайни на политически управници, бизнесмени и престъпници, без да му убягва нищо. Но талантът му се превръща и в проклятие.

Героят трудно общува с хората, но това не му пречи да разкрива техните тайни. Опасният и сложен живот на Хрътката е изпълнен със серийни убийства, отвличания, откупи, военни престъпления и нарко трафиканти.

В борбата срещу престъпността той се опитва да предпази сина си и любимата жена. Режисьор на "Хрътката: Да надушиш престъпление" (Нюхач) е Артьом Литвиненко, а ролите са поверени на Кирил Кяро, Иван Оганесян, Мария Аниканова.

Новите заплетени случаи, които му се изпречват може да гледаме по телевизия Bulgaria ON AIR от 29 ноември всеки делник в 19:50 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
До Бтв преди 6 години
бТВ моля ви за отговор след финала на сериала Италианската булка ще имали Нова латино теленовела моля ви се за отговор Благодаря
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля ви предайте това на бТВ благодаряЗдравейте скьпа телевизия бТВ моля ви продьржавайте да изльчвате Мексикански сериали след финала на Италианската булка изльчете нов мексикански сериал моля ви се Благодаря ви