Черната нинджа Дарина аут от "Фермата"

Юристката издои козата, но и това не й помогна да остане
Обновена: 27 ное 2017 11:51 | 27 ное 2017 11:45,
24
Черната нинджа Дарина аут от "Фермата"
Снимка: bTV

След доене на кози, коване с пирони и показавне на точен мерник, Дарина не успя да се пребори с дресьорката на кучета-водачи - Елена.

Дуелът между двете участнички във "Фермата" снощи до последно почти беше победа за победа, но юристката отпадна при резултат 9:6.

"Преживях страхотно приключение, изпитание за моята издръжливост. Минах през много вътрешни кризи, което означава, че не съм толкова слаба. Нямате представа колко богата се чувствам на емоции и себедоказване", заяви на финала Дарина.

Това беше третият дуел за нея. Преди това тя оцеля в надпревара с Божидара Бакалова и Франческа, с което си спечели прозвището Черната нинджа. Именно след като изхвърли от шоуто италианката, Дарина си подписа присъдата да бъде призована на дуел от Елена.

Младата жена, на която вече лепнаха прякора Сивия кардинал, заради схемите си, изпържи най-близката си приятелка и тя се озова на арената срещу Дарина.

По време на двумесечния си престой във фермата юристката успя да се скара с всички участници и си спечели славата на човек, с когото не може да се спори.

Каузата й беше да говори за проблемите на хората с различна сексуална ориентация. Това всъщност е и големият проблем на Дарина, която има дъщеря, която иска да я приемат като момче.

Майка й заяви, че е изпълнила своите мисии и дори е показала на какво са способни жените на нейната възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ФерматаДарина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
"Важно" е че "плейбоя" мачо-*** остава да пълни язовира с крокодилските си сълзи ...по сценарии.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бТВ пускайте нов мексикански сериал
21
7
 
11
 
! Отговори
СТОЙЧЕВА преди 6 години
ЩО ЗА ЗЛОБА ЩО ЗА ПОМИЯ ХВЪРЛИХТЕ ВЪРХУ ДАРИНА. ТЯ Е НАЙ ОБРАЗОВАНА. КАКВО КАТО Е НА 50 ГОДИНИ .НА ДВАТА ДВУБОЯ СПЕЧЕЛИ. НА ТОЗИ СЕ ЗАБАВИ С ХВЪРЛЯНЕТО НА ТОРБИЧКИТЕ С ПЯСЪК .КЪСМЕТА ПРОРАБОТИ НА СХЕМАДЖИЙКАТА ,КОЯТО Е ВИНОВНА ЗА ФРАНЧЕСКА И ТРЯБВАШЕ ДА Я ИЗГОНЯТ. ЕЛЕНА НЕ СЪМ ВИДЯЛА ДА ГОТВИ ДА МИЕ ЧИНИИ .ТЯ Е ХИТРА ЛИСИЦА ДОЛНА *** Е ТЯ А НЕ ДАРИНА ТЯ Е ПО БАВНА ,НО КАКВОТО ЗАХВАНЕ ТО ИЗПИПВА .НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДА СПОРИ ЗА КУЛТУРА И ЗАКОНИ
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Госпожата вече беше почнала да ме отвращава с преструвките си . Всички адвокати ли са такива неприятни и лицемерни ? Можеше да се държи поне достойно .
19
6
 
7
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Тая тетка беше почнала да ме изнервя вече. Добре че "доказа" каквото имаше там за доказване и си тръгна.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква разлика от гостуващите фермери от предните формати...а тия от къде ги изкопаха ?тая година се изложи предаването с участниците...това си е факт...
17
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От къде това самочувствие че много работила във фермата..там беше все болна ..ранена ...все ревеше...и единственото което й се удаваше е да спори ...говори ...нищо не вършеше като хората то се видя и във фермерството й......това е и на психолог ..бегом..чудо беше ...пази боже...
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратителна жена...беше време да си ходи ..но трябва да посещава психолог ..не е добре жената ...явно е от критическата ...ама то не моге да се реве нон стоп...
15
8
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Гледах я сутринта в "преди обед" Къде ИЗЧЕЗНАХА раните по лявата и ръка, заради което и разрешиха да носи ръкавица за роненето на царевица??????
14
1
 
10
 
! Отговори
Пешо Горския преди 6 години
Фермата все повече заприличва на Фирмата,самата идея за едно практично и целенасочено предаване се превърна в пошлост и простотия.Единствено си обогатих речника с псувните и нищо повече.
13
7
 
2
 
! Отговори
Синоптик преди 6 години
Този Бай Брадър ли е дядо Брадър ли е , кой го гледа бе да му се невиди ?Кози доили , ковали пирони е голяма работа .
12
5
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Фермата, Х-фактор, Биг Брадър , ВИП Брадър, бай Брадър, всичко това е за затъпяване и пилене на мозъци.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** народ слаба Държава,лош матерял
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МЕНОПАУЗА.....................................................................
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даринка е глуповата ,но е работлива и не е Злобна и Подмолна , за разлика от мързеливите,прУсти,злобни млади чЕлгарки - елена,виолета и оназ въртиопашка валерия , пък чеченското ..... как с .... номера отиде напред !
8
17
 
11
 
! Отговори
Men преди 6 години
Тая противна лелка най-накрая се разкара от предаването. Да ходи да си гледа психично болната дъщеря и да не ни занимава повече с глупости!
7
11
 
16
 
! Отговори
teo преди 6 години
Тази заблудена адвокатка Дарина, като показва постоянно Библията, да я чете правилно, а не както дяволът чете Библията!!! Никъде не пише, че животните били "живи души", защото Бог дава Душа само на човека!!! Второ : ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПЕРВЕЗДНАТА Й ДЪЩЕРЯ И ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ИМА ДЪЩЕРЯ Александра, А НЕ александър!
6
10
 
9
 
! Отговори
здстф3049 преди 6 години
Какви са тия ферми , какви са тия простотии ???? Какви са тия випове , какви са тия *** ????2
5
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достойна за уважение.Браво Дарина!А колкото до син-дъщеря на който както му дойде.Съдба.
4
1
 
14
 
! Отговори
Първолак преди 6 години
Черната нинДжа се пише. Моля проверявайте поне заглавията за правописни грешки.