Седмичното бедствие: Луна, Лухче и накрая бясно карате!

Фолкпевицата показа своите нелепи странности
Обновена: 10 дек 2017 19:46 | 10 дек 2017 19:19, Александър Попов
22
Седмичното бедствие: Луна, Лухче и накрая бясно карате!
Снимка: архив, Булфото

Луна определено няма конкуренция за поредния ни гост в рубриката "Бедствие на седмицата". Цялостното й представяне в Big Brother може да се определи като бедствие, което имаше своя апогей тази седмица.

Позастаряващата блондинка се бе взела за голям играч, търсеше конфронтации със съквартирантите, за да може предаването да се върти около нея. Бойкотът на останалите обаче явно я изкара извън кожата и тя за втори път налетя на бой.

Първо тя провокира Динко като го замеря със салфетки, после започнаха да се плискат с вода и накрая ямболският тарикат й счупи пластмасовите очила. И най-ненадейно Луна скочи с ритници на Людмила Захажаева. Започна се едно подскачане, ритане, аха да се хванат за косите и със Светлана Василева.

Още по темата

Всъщност, всичко започна от споменаването на името Лухче, което според потребител в социалните мрежи е истинското на изпълнителката. И тя смени няколко цвята, побесня и започнаха събитията. А ако това е лъжа, както твърди Луна, защо толкова се нервира?

В крайна сметка Луна бе изгонена дни преди финала на шоуто. А дни по-рано се хвалеше, че победата й принадлежи и била много силен играч.

Истината, която видяха зрителите обаче е по-различна, с уговорката, че все пак шоуто се режисира. Луна демонстрира самочувствие, което не отговаря на певческия й статут. Продуцентите се постараха да я изкарат голяма звезда, с най-големите екстри в Къщата. Което само подсили гротескното й участие.

Влезе на кон и си помисли, че като пускат в почти всеки епизод овехтелите й песни ще се върне на трона на попфолка. Целият театър обаче ще й изиграе лоша шега и още до месец ще се върне там, където беше и преди шоуто - в пълна забрава. И ще се сещаме за нея само покрай каратистките й изпълнения срещу Людмила Захажаева.

Тя продължи с простотиите и извън къщата.

"Константин лично ми призна, че е наркоман. Не знам шега ли е било или истина. Динко ме пребиваше, връзваше ме със свински опашки, подхвърляше ме като порцеланова кукла. Аз сама излязох, по собствено желание си тръгнах. Багажът ми беше приготвен часове преди Биг Брадър да си обяви решението", заяви тя. Което или е поведение тип "звездите й го говорят" или продължава с нейния театър, в който ролята й е на единствена и неповторима.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: лунаБиг БрадърДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
аз викам - да започне с лечението! за грозотата - нека си седи грозна. тя сега се дави в самочувтвие,представи си да проима що-годе свястна визия. пък и те в кръчмата които я слушат и гледат са на по някоя ракия,та им е все едно колко е гроз0на и ***. нормалните хора на село не и пускат музиката,да не им стряска кокошките и да спрат да снасят.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Грудю80%
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасно неприятна е на външен вид. Първо нейния зъболекар трябва да си поправи грешката, после да престане да се показва толкова кичозна и накрая да помисли за едно добро лечение.
13
2
 
2
 
! Отговори
бай кор преди 6 години
Абе Лухче го измисли онзи несретник и полу-човек Евгени Минч.... не му вярвайте на този ***.
12
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се казва Лухче,казва се Даниела,но това не я прави по малко луда
11
1
 
20
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Ако тези са ВИПОВЕ, аз съм граф Дракула. Пълно падение и деградация на всички ценности които са ни останали.
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко. Мислех да й предложа работа след шоуто. Сега е модерно "био" производството и тя играеше ключова роля в плана ми как да си изора нивата без използването на машини
9
7
 
27
 
! Отговори
дочух преди 6 години
В договирте им пише датата на излизане. Победител е Светлана Василева
8
2
 
36
 
! Отговори
цецо преди 6 години
колкото по малко гледано става това моралоблудство толкова повече реклама виждам по медиите, е няма да го гледат ,защото хората разбраха че това са ***
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лухче ми е страшно неприятна,не искам да я виждам никога повече.
6
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, интересен персонаж беше, артистична и пет пари не даваше.
5
1
 
26
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
По какъв случай тази медия лансира едно предаване на конкурентна медия ? И защо още се опитват да наложат, че е игра. На всички е пределно ясно как тези се излага за нской лев и как тези предавания са по сценарий.Една журналистка се оплака как българската нация затъпява. И защо ли ? Отговора е - благодарение на такива предавания които се гледат от 70% от българите.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ок де Луна та Луна, а тея всички мисири в къщата изляха един тон вода да се пръскат щото им е кеф. После ще започната да дават изявления колко обичат природата, нещастници
3
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е за кво изгониха Лухче,тоя кукундрел им направи сезона.Вече ни липсва.
2
5
 
19
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Не са го спрели. Финалът е в понеделник.
1
4
 
61
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И аз така съм чувал че се казва Лухче и че е от долината на широките *** някъде около Шумен