Любов, ревност и отчуждение в "Сага за Форсайтови"

Сериалът – от 18-ти декември по телевизия Bulgaria ON AIR
15 дек 2017 08:52, Петя Славова
3
Любов, ревност и отчуждение в "Сага за Форсайтови"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Историята на три поколения от фамилията Форсайт и техния интригуващ живот може да проследим в британския сериал "Сага за Форсайтови". 

Романтичната драма е екранизация по едноименния класически роман на наградения с Нобелова награда британски автор Джон Галсуорди.

Продукцията ни отвежда в семеен свят на разкош, разклатен от ревност, отчуждение, изневяра, изнасилване и развод. Действието се развива във време на културни и социални промени в Обединеното кралство, смесени с политически хаос в периода от 1870 до 1920 година. Вълнуващата драма залага на режисьорско майсторство от висок клас, красиви местоположения и убедителна актьорска игра. 

В главните роли влизат звездите Деймиън Луис (Соумс Форсайт) станал известен в сериалите "Братя по оръжие", "Милиарди" и "Вълци", и Рупърт Грейвс (Джолиън Форсайт), участвал в "Шерлок" и "Бялата кралица".

Соумс Форсайт е богат и успешен адвокат в семейната кантора, а единствената му слабост се дължи на любовта му към красивата Айрийн – изиграна от Джина МакКий, известна с ролята си в "Изумрудения град".

Неговият братовчед Джолиън е и негова противоположност – свободомислещ артист, който изоставя жена си, за да заживее с детегледачката. В рамките на тридесет години техните заплетени животи вървят ръка за ръка, като донасят щастие на едни и разочарование на други.

"Сага за Форсайтови" може да гледаме от от 18 декември, всеки делник, от 20:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Супер е сериала Чудесен е браво Аз ви препоръчвам супер якият сериал Екатерина Велика
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах го, прекрасно изигран и заснет прочит на романа е!Препоръчвам го, истинско удоволствие!
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя крава го е близала по главата... ***....