Над 60 хлапета ще покажат, че "Децата на България са супер"

Криско, Йоанна Драгнева и Драго Драганов ще подкрепят талантливите деца
20 дек 2017 15:17,
3
Над 60 хлапета ще покажат, че "Децата на България са супер"
БНТ

Повече от 60 деца от цялата страна ще разгърнат таланта си в празничното издание "Децата на България са супер" по БНТ 1, в последния ден за тази година. Обществената медия покани в новогодишния спектакъл изявени солисти и участници в музикални формации, танцьори, малки илюзионисти и бъдещи циркови артисти, доказали дарбата си в национални и международни конкурси и фестивали.

Сред тях са българският представител в "Детската Евровизия 2016" Лидия Ганева, възпитаници на музикална школа "Арт Войс Център" и музикален център "Карнолски", балет "Естрея", Валентин Илиев, дуетите Ниа Стоянова и Антон Гаров и Аглея Канева с Тодор Борисов, малката фокусничка Ива – Розовата пантера, Мартин – "Малкия Индиана Джоунс", със страст към екзотичните животни, школата по атракционни изкуства към Националния дворец на децата, първият в България детско-юношески фолклорен ансамбъл "Изворче" и др.

Рапърът Криско също ще пее в компанията на детската вокална група "Бон-Бон". А водещи на изданието отново ще са популярни лица - певицата Йоанна Драгнева и Драгомир Драганов.
Да припомним, че вече две години БНТ 1 периодично организира концерт–спектакли под надслов "Децата на България са супер", посветени на празници, в подкрепа на каузи и международни музикални конкурси като "Детската Евровизия".

По този начин обществената медия представя на телевизионните зрители таланта на българските деца, изявени във всички музикални жанрове, успешни формации и индивидуални изпълнители в сценичните изкуства и художествените спортове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
T.e - 60 deca sa super! Sigurno e taka! A soatanalite 60 000 ot Fakulteto i Stolipinovo?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За вас непрекъснато висящите във интернет пубери това не се отнася.
1
1
 
3
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Само децата в България били "супер", защото само тях българите не правели с ръцете си.