Трудно е всяко начало, дори като кралица Виктория

Сериалът - по национална телевизия Bulgaria ON AIR
2 яну 2018 18:05, Петя Славова
2
Трудно е всяко начало, дори като кралица Виктория
Снимка: Bulgaria ON AIR

Във втори епизод на "Виктория" ще видим, че главната героиня е съкрушена след оставката на министър-председателя Лорд Мелбърн, тъй като той винаги е бил нейна опора.

Коварният чичо на кралицата Къмбърланд вижда това като шанс да използва уязвимостта на Виктория и да започне съвместно управление, с помощта на майка й херцогинята на Кент и нейния съветник Конрой.

Виктория е задължена да помоли напълно непознатия Сър Робърт Пийл да оформи ново правителство. Херцогинята уверява дъщеря си, че може напълно да разчита на нея и Конрой, но само с напомнянето за него Виктория осъзнава колко сама е всъщност. Отчаяна, младата кралица призовава Мелбърн да заеме отново мястото си на министър-председател и не може да повярва, че той й отказва. Пийл става законният премиер.

Неспособна да приеме ситуацията, Виктория съчинява план, с който да го унижи, като не му оставя друг избор освен той сам да се откаже от позицията си, за да си върне Мелбърн. Разбирайки за манипулативния й план, бившият министър-председател е бесен и разочарован, а Конрой и Къмбърланд изпозват случая срещу самата нея...

Гледайте "Виктория" всеки делник от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ВикторияBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
Сали преди 6 години
И мойто Айше щеше да става карлица Вихтория,но нямах пари за билетче до Лондон.