Нещастна любов за кралица "Виктория"

Сериалът – по телевизия Bulgaria ON AIR
3 яну 2018 10:37, Петя Славова
1
Нещастна любов за кралица "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В трети епизод на "Виктория " монархията в Англия бива изправена пред изпитание, което кара чичото на Виктория Леополд да капитализира. Той я убеждава, че единственият начин да закрепи монархията, е, ако се омъжи за нейния братовчед Албърт. Надушвайки възможността най-сетне да контролира новокоронясаната кралица, Конрой се вкопчва в плана за женитба.

Виктория обаче демонстрира абсолютно безразличие, тъй като единственият мъж, от когото тя истински се интересува,е Мелбърн. Кралицата решава да признае чувствата си и дори му предлага брак, но той й отказва сигурен, че това е най-доброто решение и за двама им.

След отказа кралицата е с разбито сърце и се заклева, че ще управлява сама. Разочарованието й и дава сила да изгони Конрой от Кралския двор, което изненадващо я приближава до майка й, защото и двете страдат по загубата на любимите си. Мелбърн опитва да убеди Виктория да даде шанс на братовчед си Албърт...

Гледайте "Виктория" на 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 


1
Още по темата: ВикторияBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
13
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 месеца
Защо продължават да лъскат имиджа на Империята с някакви любовни драми?
1. Виктория е била грозновата и с мустачки, заедно с всички недъзи типични за династия с кръвосмешения.
2. Викоторианския период е времето когато са извършвани най-ужасяващите престъпления против човечеството в името на кралицата!