Годеж и параноя – тази вечер във "Виктория"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
5 яну 2018 14:00,
2
Годеж и параноя – тази вечер във "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В следващия епизод на "Виктория" ще проследин ценните моменти преди Албърт да замине за Кобург, той моли Виктория да му осигури титла и да подготви споразумение преди да се оженят.

Младата кралица обаче е по-заинтересована от това да сподели на Мелбърн за новия й годеж.

Контролиращ чувствата си, той не издава болката си, но я предупреждава, че немски принц не би се спогодил много добре с Парламента. И се оказва прав.

Обявяването на годежа се оказва истинска катастфора - Албърт не получава никаква титла и съвсем малка парична печалба.

В Кобург той се страхува за бъдещето си в Англия, защото се е превърнал в мъжа на най-могъщата жена в света, а не е финансово независим.

От своя страна Виктория оставя параноята да я обвземе, като силно вярва, че Албърт иска пари само за да може да издържа тайната си любовница. Напреженеито между двамата се усилва. Мелбърн най-накрая дава благословията, която Виктория така силно търси. Двамата млади се изправят срещу най-големите си съпружески страхове и сключват брак.

Гледайте "Виктория" от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Непорочната Джейн преди 6 години
Здравейте препоръчвам ви да гледате американската Комедия Непорочната Джейн с 4 сезона Всяка събота и неделя сутринта от 7 до 7 55 по Нова телевизияСезон 1В България са го давали по много канали И по Нова тв вечерта го даваха ама го преместиха през нощта заради ниски рейтинги Джина Родригес е ДжейнДжина е Играла в Дързост и красотаБлагодаря ви
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре направен филм. Гледам го с удоволствие.