Уважение и ревност в шести епизод на "Виктория"

Гледайте филма от 19:50 по телевизия Bulgaria ON AIR
8 яну 2018 17:37, Боряна Павлова
2
Уважение и ревност в шести епизод на "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В шести епизод на британската сага "Виктория" Албърт не заема никаква роля в кралския дом и започва да се чувства безполезен, а нещата се влошават, когато херцогът на Съсекс отказва да му отдаде нужното почитание на вечеря.

Докато разочарованият Албърт се надява, че един наследник може да му осигури уважението на останалите, Виктория е твърдо решена да надделее над херцога и да даде на любимия си респекта, който заслужава.

Албърт следва собственото си виждане за това как да бъде полезен – той решава да основе конвенция срещу робството и нервно подготвя речта си с помощта на личния си секретар и нов приятел Ансън.

През това време планът на Виктория триумфира – предлагайки собствена титла на жената на херцога на Съсекс, той се съгласява да отдаде почитанията си на Албърт. Въпреки това, той има нужда да спечели сам битката си. Ансън намеква на Виктория, че е по-добре да не присъства на конвенцията срещу робството и тя осъзнава, че това само би отнело вниманието на публиката от съпруга й. Това е мигът, в който Албърт може да се издигне.
 
Гледайте филмът тази вече от 19:50 часа по Bulgaria ON AIR


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Спас преди 9 месеца
Ако можеше и да го повтарят..., че пропуснах вече два епизода.

Добре, че го има в пиратския залив.