Конспиративни теории около кралицата във "Виктория"

Сериалът – всеки делничен ден по телевизия Bulgaria ON AIR
10 яну 2018 09:50, Петя Славова
0
Конспиративни теории около кралицата във "Виктория"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В осми епизод на сериала "Виктория" ще видим, че главната героиня е в напреднала бременност и силно подразнена от опитите на майка й и Албърт да я държат в двореца. Къмбърланд пристига в Лондон с надеждата кралицата да не успее да преодолее раждането, тъй като той все още е законният наследник.

Решена да излезе на публично място, Виктория се съгласява да бъде откарана от ненаситен почитател, отчаян да я освободи от "германския тиранин".

Кралицата решава, че е безопасно и въпреки притесненията на Алберт излиза отново, а този път Албърт тръгва след нея. Мъж на име Едуард Оксфорд стреля по тях в насъбралата се тълпа. Конспиративни теории плъзват около кралицата.

Херцогинята е убедена, че Къмбълранд стои зад опита за убийство, а страхът на Виктория се усилва, когато тя разбира, че нападателят ще бъде помилван.

Само след като чува мрачното мнение на чичо си относно ситуацията, тя осъзнава, че за разлика от него, тя е монарх, който трябва да постави конституцията и страната си пред собствените си нужди...

Гледайте "Виктория" всеки делник от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари