Мерил Стрийп - свекърва на Никол Кидман!

Трикратната носителка на "Оскар" влиза в "Големите малки лъжи"
25 яну 2018 15:23,
5
Мерил Стрийп - свекърва на Никол Кидман!
Снимка: Rеuters

Мерил Стрийп, която има забележителна кариера в киното, рядко участва в телевизионни филми. Преди дни холивудската актриса получи рекордната 21-ва номинация за "Оскар" за ролята си във филма "Вестник на властта".

Сега новината за трикратната носителка на "Оскар", е, че ще стане част от актьорски състав на "Големите малки лъжи" за предстоящия втори сезон на хитовата поредица, съобщават Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

В изявление, направено от телевизия HBO, се посочва, че 68-годишната Стрийп ще се превъплъти в образа на Мери Луиз Райт, майката на Пери Райт (Александър Скарсгард) и свекърва на жертвата на домашно насилие Селест Райт (Никол Кидман).

Според съобщението героинята на Стрийп ще се появи, за да търси отговори за смъртта на сина си. С участието си в "Големите малки лъжи" звездата ще допълни впечатляващия дамски състав, включващ Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Лора Дърн, Шайлин Удли, Зоуи Кравиц.

"За всички нас е повече от вълнуващо, че единствената и неповторима Мерил Стрийп се присъедини към актьорския състав на "Големите малки лъжи" за втория сезон", написа в Twitter Рийз Уидърспун, която е и сред съпродуцентите на хитовата поредица.

Сериалът на HBO, който е по едноименния бестселър на Лиан Мориарти, пожъна забележителен успех в настоящия награден сезон, спечелвайки многобройни отличия. С призове се окичиха и част от звездите на сериала, сред които Никол Кидман, Лора Дърн, Александър Скарсгард.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте има страхотен полски медицински сериал на Бьлгарски името е Медици а на полски Лекари с 5 сезона В Бьлгария са го давали до сезон 3 по Диема фемили и до сезон 5 по Нова тв И започва повторение на сезон 4 от 10 02 2018 всяка събота и неделя следобед от 16 до 17 часа по Диема фемилиСтрахотен сериал е Доктор Алиция и любовта на живота и Доктор Макс са най яките от сериала Страхотен сериал е Но Макс умира в началото на сезон 4 Сериалът е уникален горещо ви го препоръчвам
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1"Макрона сигурно много я харесва."---Сто на сто (100%)! А, пък и Мерилката си е все още с нейните си зъби. Е, малко е по-голяма от Бриджитката, ама нищо ... :)
2
4
 
8
 
! Отговори
Steve преди 6 години
ООООоо ще има 2 сезон...супер
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрона сигурно много я харесва.