Времена през война в "Едно френско село"

Сериалът – всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR
27 фев 2018 10:07, Петя Славова
4
Времена през война в "Едно френско село"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Втори епизод на френския сериал "Едно френско село" ни връща към 24 юни 1940 г. След безцелно скитане по пътищата Даниел и неговото семейство се връщат обратно във Вилньов.

Още по темата

В този град, изпълнен с хаос, лекарят и заместник-кмет Даниел е считан от германците за единствения отговорник за укриване на група бежанци, пренаселили селската църква.

Докато с помощта на младия полицай Жан Маршети Даниел се опитва да организира спасителните операции, Реймон се връща в църквата за да открие Мари, от която не е получавал вести от вече седмица.

Гледайте "Едно френско село" всеки делник от 19:50 по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опа извинявам се грешка Сериала Любов и вендета започва от 07 03 2018 а не от 08 02 2018
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте препоръчвам ви италианският сериал Любов и вендетаСериала има 8 епизода но в България са 18 Давали са сериала по бТВОтново започва от 08 03 2018 всяка вечер без Съботите и неделите от 19 до 19 55С повторение всяка сутрин без Съботите и неделите от 9 до 9 55 по бТВ лейдиЗа вьлнуващата любов на младите Лаура и Андрея ЛоренцоЗлодеят е Марко и за другите герой от сериала Любов и вендетаСериала е супер як интересенБлагодаря ви
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най интересни бяха ония *** от френската държавна сигурност, които търсеха комунисти, а германците вече навлизат в селото. Говедата стават сътрудници на германците, а комунистите организират Съпротивата.Факт!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видяхте ли в първа серия как фашисткия месершмит разстреля френските деца! Сетне защо имало Народен съд! Хубав повод да почетем героите на Френската съпротива като Йордан Овчаров - Марсел и на белгийската - Тодор Ангелов! Но сега фашизма се възвръща и който каже нещо против него Каратачанките го свалят от гербавото Полибюро в парламента!