Бедност и пороци в "Йерихон"

Сериалът – всеки уикенд по телевизия Bulgaria ON AIR
2 мар 2018 18:09, Петя Славова
2
Бедност и пороци в "Йерихон"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тежката историята на провинциално градче в Йоркшър, чиито жители се борят с бедност и пороци са описани в сериала "Йерихон", който тръгва от 18-и март по телевизия Bulgaria ON AIR.

Английската продукция е дело на режисьора и писател, създал световноизестните британски сериали "Доктор Кой" и "Шерлок" – Стийв Томпсън.

Годината е 1874. Разорена вдовица на име Ани Куейнтейн (Джесика Рейн) и нейните две деца са изгонени от дома им, и принудени да започнат нов живот в Йерихон – усамотено бедняшко градче в каменистия Йоркшър Дейлс, Англия.

Йерихон е дом на сбирщина от черноработници, пионери, проститутки и престъпници, които живеят и умират в сянката на виадукта, който строят.

Бурно и провинциално, но с карнавална атмосфера, градчето Йерихон е място, на което хората с тайни успяват да се скрият, а любовта разцъфва въпреки всичко.

Епичната серийна драма проследява историята и развитието на една общност, създадена от нищото, и нейните човешки терзания.

Ролите са поверени на Джесика Рейн, Самюел Ботъмли, Ханс Матисън, Кларк Питърс, Даниел Ригби и др.

Не пропускайте новия английски сериал "Йерихон" всеки уикенд, в 20:20 часа по Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Препоръчвам ви немският лекарски сериал Лекар в планината засега с 11 сезонаНовият сезон 11 тече в ГерманияВ България са го давали по бТВ до сезон 9 и по бТВ лейди до сезон 9Започва новият сезон 10 на сериала Лекар в планината от 23 03 2018 Всеки следобед без Съботите и неделите от 16 до 17 часа по бТВПрепоръчвам ви немската лекарска Теленовела Клиника край езерото с 3 сезонаВсеки следобед без Съботите и неделите от 16 до 17 часа по бТВВече са на сезон 3 финалът е на 22 03 2018 благодаря
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представяте ли си колко филми могат да бъдат направени по наши сюжети! Особено с Доктор, Кмет, Шеф, Премиер, Собственик на медии и Лафки ............ КОЙ! Таковало си е онаковото значи! Ама те, англичанете, като си мислят, че са велики и единствени...