Черни пазари в "Едно френско село"

Сериалът – всеки делник по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 2 мар 2018 13:52 | 2 мар 2018 13:52, Петя Славова
6
Черни пазари в "Едно френско село"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Сериалът, който разказва какво се случва в "Едно френско село" по време на Втората световна война, продължава като ни връща на 7 ноември 1940 г.

По време на кинопрожекция зрителите използват момента, в който в салона цари тъмнина, за да освирят ръкостискането между маршал Петан и Хитлер.

Френската полиция е принудена да проведе разследване, за да открие подбудителя.  През това време Ремон е изненадан от прислужницата си Сара в прегръдките на Мари.

А в следващия шести епизод ще видим как Марсел организира операция за разпространение на комунистически брошури, с помощта на ръководителката на пощата Сузан. Много бързо Жан застава на пътя им...

Гледайте сериалът "Едно френско село" всеки делничен ден от 19:50 часа по телевизия  Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
ттт преди 6 години
Маршал Петан,Паткан и др. няма.Има Петен,драги ми неграмотен "джорналисте".
3
3
 
1
 
! Отговори
Ценител преди 6 години
Хубаво си е сериалчето, поне в първите серии. За следващите не знам.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност сериалът не е лош, а и по това време няма нищо по-интересно от него. Е, разбира се на човек, който иска да гледа бой, стрелби и преследване с коли, сериалът няма да му е интересен.
1
2
 
2
 
! Отговори
Хер Флик преди 6 години
Ама ние тоя сериал сме го гледали. Казваше се "Ало, ало" и беше английски. Особено достоверен исторически беше в моментите когато Ремон или Рьоне, все тая, постоянно биваше изненадван от прислужницата Сара или Жанет, все тая, в прегръдките на Мари или Клементин, все тая, но задължително несобствената жена, и той задължително и казваше "Ама че си глупава". Много хубав сериал.