Антисемитски нагласи и във втори сезон на "Едно френско село"

Сериалът – от 20:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 7 мар 2018 14:15 | 7 мар 2018 12:37, Петя Славова
6
Антисемитски нагласи и във втори сезон на "Едно френско село"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Животът във Вильов става все по-непоносим: заформя се разузнавателна мрежа, а антисемитски нагласи излизат наяве – във втори сезон на "Едно френско село".

Новите епизоди на френската драма стартираха в ефир на 6 март от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR. Новите епизоди ще разкрият на зрителите как продължава животът на жителите на Вилньов, когато окупацията на Франция е наложена с пълна сила от вражеска Германия – заформя се разузнавателна мрежа, а антисемистките нагласи се затвърдяват.

На 10 януари 1941 Дьо Керверн (Патрик Декамп) открива най-добрия си приятел Алфред, който наскоро е спечелил от лотарията, починал от инфаркт в ръцете на проститутка на име Наташа. Портмонето му липсва, а Наташа не си признава, че го е откраднала.

Бесен, Дьо Керверн решава да я извика на разпит. В това време Даниел (Робин Ренучи) отива на свиждане при Марсел (Фабрицио Ронджионе) в затвора, опитвайки се да го убеди да отрече, че е виновен за разпространението на комунистическите листовки, за да може да бъде пуснат на свобода. Антисемити се обръщат срещу Шварц, застрашавайки бизнеса и личния му живот, а симпатизанти отвръщат на удара като правят опити да помогнат на еврейско семейство да избяга.

Но ще успеят ли франзуците да запазят честта си и да закрилят народа си...

Ролите са поверени на Робин Ренучи, Патрик Декамп, Одре Фльоро, Тиери Годар, Фабрицио Ронджионе, Мари Кремьор, Еманюел Бак и др.Режисурата е поделена между Фредерик Кривин, Еманюел Досе и Филип Трибоа.

Гледайте "Едно френско село" от 6 март в 20:30 часа по Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
2 преди 6 години
Аз знам какво е семитски, но тук беше написано "семистки"..постоянно засичам правописни грешки в статиите на сайта, стават смешни вече!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Какво означава "антисемистки"?"Сигурно нещо против арабите, те са семити. Ешкеназите не са.
4
2
 
6
 
! Отговори
некадърен преводач преди 6 години
До Анонимен 2Това е дето нормалните хора го изпитват, ама какво ще рече "периодична драма"? Да не би да означава историческа?
3
1
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Смешно си!!!!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава "антисемистки"?
1
4
 
3
 
! Отговори
Ценител преди 6 години
Сериалът не е лош, а и нямаше конкуренция в досегашното време, в което го даваха - от 19:50. Сега го преместиха от 20:30, а тук вече има конкуренция, която не е в полза на сериалът.