За вечната грация на Одри Хепбърн в "Магията на Одри"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
26 мар 2018 11:44, Петя Славова
0
За вечната грация на Одри Хепбърн в "Магията на Одри"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Неразказаната история на вечната добродетел и грация Одри Хепбърн може да видим в биографичния филм "Магията на Одри".

Одри Хепбърн е вечен пример за елегантност и вкус. Изключителното й наследство продължава да докосва милиони по света, независимо дали чрез актьорските й постижения във филмите „Закуста в Тифани“, „Моята прекрасна лейди“ и „Римска ваканция“, или заради огромната й благотворителна дейност, която тя целеустремено продължава до смъртта си през 1993 година.

Родена в Белгия на 4 май 1929 година в семейство с аристократични връзки, Одри Хепбърн се превръща от младо момиче в многонаграждавана звезда и истинска световна сензация, и то за нула време. Но като във всяка приказка историята на Одри крие своята тъмна страна.

Когато в началото на 30-те години Европа е под обсада от хитлеристка Германия, баща й напуска семейството, а заедно с майка си се мести в Холандия, където фамилията едвам свързва двата края... Ужасът от войната оставя траен белег у младата Одри, което обаче я подтиква да се отдаде на благотворителна работа към Unicef, в помощ на всички нуждаещи се.

Не пропускайте историята за несломимия дух и уникалната грация на вечната Одри Хепбърн - в новия документален филм "Магията на Одри”  на Маргарет Дрейн на 27 март в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари