"Крайно решение" в "Едно френско село"

Четвърти сезон на сериала по Bulgaria ON AIR
30 мар 2018 09:15, Петя Славова
1
"Крайно решение" в "Едно френско село"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В четвърти сезон на сериала "Едно френско село" ще видим, че "Крайното решение е вече факт, а жителите на Вилньов са изправени пред съпротива, предателства и невъзможна любов. Новите епизоди на хитовия френски сериал стартират в ефир на 30 март в 20:30 часа.

На 20 януари 1942 година Хитлер слага начало на "Крайното решение", за да се избави от евреите. Във Франция жителите на Вилньов са изправени пред невъзможни и съдбовни решения: някои се борят срещу наредбите, рискувайки живота си в помощ на евреите, други стигат до предателства за да се спасят, а трети намират любовта на невъзможни места.

Немските окупатори разделят жителите на Вилньов на французи, френски евреи и евреи. Опасност се крие зад всеки ъгъл. През юли 1942 година влак, пълен с чуждестранни евреи, аварира във Вилньов.

Докато се намери нов влак, който да ги транспортира до Дранси, Даниел Ларше предлага да ги приюти в училището за няколко дни, но заместник-префекта на района нарежда на Жан Маршети, който е командир на вилньовската полиция, да ги задържи в участъка...

В ролите ще видим Робин Ренучи, Патрик Декамп, Одре Фльоро, Тиери Годар, Фабрицио Ронджионе, Мари Кремьор, Еманюел Бак и др.

Кой се превръща в спасител и кой в предател – не пропускайте да видите в новите епизоди на "Едно френско село“ от 30 март, всеки делник в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари