Романтично с Кийра Найтли в "Доктор Живаго"

Минисериалът - по телевизия Bulgaria ON AIR
15 апр 2018 16:45, Петя Славова
0
Романтично с Кийра Найтли в "Доктор Живаго"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Може ли един мъж да обича едновременно две жени ще ни разкаже историята режисьорът Джакомо Кампиоти в минисериала "Доктор Живаго".

Сюжетът е адаптиран от най-известния роман на Борис Пастернак и е създаден по сценарий на известния драматург Андрю Дейвид, работил над продукции като "Гордост и предразсъдъци","Дневникът на Бриджит Джоунс" и "Отело".

Историята проследява любовните мъки на физик и поет на име Юри Живаго, разкъсан от силните си чувствата към две жени едновременно – Тоня и Лара.

Юри Живаго (Ханс Матисън) отрасва с братовчедка си Тоня (Александра Мариа Лара) и нейните родители, след като баща му е убит от мъж на име Виктор Комаровски (Сам Нийл).

Като млад студент Юри следва медицина, а Тоня се влюбва в него до полуда. С времето връзката им се задълбочава и им се ражда син, но ужасът на Първата световна война настъпва и Юри е изпратен на фронта. Ранен по време на атака, животът на доктора зависи от грижите на сестра Лара (Кийра Найтли), а тази неочаквана среща преобръща световете им.

"Доктор Живаго" печели 4 големи награди на филмовия фестивал в Ню Йорк през 2004 година. Част от актьорския състав са световноизвестните звезди Кийра Найтли ("Гордост и предразсъдъци", "Карибски пирати", "Изкупление"), Сам Нийл ("Джурасик Парк", "Династията на Тюдорите", "Peaky Blinders") и Ханс Матисън ("Йерихон",  "Династията на Тюдорите").

Може да гледаме продукцията в три серии от 15-и април - всеки уикенд от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари