Последна вечер с Меган от малкия екран в САЩ

Актрисата – булка в последния си кадър в телевизията
25 апр 2018 16:37, Петя Славова
4
Последна вечер с Меган от малкия екран в САЩ
Снимка: Reuters

Меган Маркъл, облечена в бяла рокля бюстие с бродирана фуста, пристъпва бавно към годеника си в параклис.

Няколко секунди по-късно двамата се държат за ръце и тя му казва: "Ти си съпругът, който винаги съм искала да имам. Обичам те".

Във финалния епизод от сериала "Костюмари", в който тя е звезда, бъдещата съпруга на принц Хари прави холивудска репетиция за предстоящата кралска сватба на 19 май в замъка Уиндзор, предаде Франс прес.

В сериала тя се омъжва за съблазнителния адвокат Майк Роуз, чиято роля се изпълнява от Патрик Джей Адамс. Двамата напускат сериала, който обаче ще бъде възобновен за нов сезон.

Телевизия Ю Ес Ей, която излъчва "Костюмари" с участието на Меган Маркъл в образа на блестящата и красива юристка Рейчъл Зейн, разпространи няколко кадъра, за да успокои феновете.

Специализирани медии в САЩ увериха, че най-"шокиращите" голи сцени са били изрязани за представянето на "Костюмари" пред кралица Елизабет Втора.Епилогът на съдебната сага ще бъде излъчен днес в САЩ и би трябвало да отбележи края на холивудската кариера на Меган Маркъл. Тя вероятно ще получи титлата херцогиня на Съсекс след сватбата си с принц Хари, пише БТА.

Тридесет и шест годишната Меган, чиято майка е афроамериканка, вече закри блога си. След като се сгоди за сина на принцеса Даяна и принц Чарлз, тя ще се посвети на филантропска дейност по примера на бъдещия си съпруг и в съответствие с традициите в кралското семейство. Меган ще е първата американка в кралското семейство след Уолис Симпсън, която също като нея бе разведена, когато през 1937 г. се омъжи за абдикиралия преди това Едуард Осми.

В началото на кариерата си Меган Маркъл е манекенка, преди да й бъде поверена ролята на Рейчъл Зейн в "Костюмари". Снимала се е също във филмите "Помни ме" и "Шефове гадняри".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
Е това е, има работещи момичета и работещи момичета с късмет. От най-обикновенна .... до принцеса. Пък този е доста по-симпатичен от брат си, пада си по жени ,но имаше едно негово интервю, че не си бил мил косата от 2 години. Ама е принц де.