Екстравагантен благотворител: "Ричард Брансън: Суров Инстинкт"

Филмът – по национална телевизия Bulgaria ON AIR
1 май 2018 10:37, Петя Славова
1
Екстравагантен благотворител: "Ричард Брансън: Суров Инстинкт"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Личната история на екстравагантният предприемач и благотворител сър Ричард Брансън може да видим във филма за него "Ричард Брансън: Суров Инстинкт“.

Брансън е ектравагантен британски предприемач, известен с марката "Virgin", начисляваща 360 компании. Той е един от най-богатите хора в света, с измерени приходи на стойност от 4,4 милиарда долара.

Брансън е изключително модерен индустриалец, а империята  "Virgin" е един от най-разпознаваемите и разнообразни брандове, включващ “Virgin Atlantic Airways”, “Virgin Megastore” и “Virgin Trains”.

Въпреки това емблематичният предприемат притежава много повече от влакове, самолети и автомобили. Едно от нещата, които малко хора знаят за Брансън е, че освен управлението на собствени инвестиции за милиони долари, той активно се занимава и с опазване на околната среда и щедро дарява средства на множество благотворителни каузи.

Станете част от живота на ектравагантния предприемач и благотворител с филма "Ричард Брансън: Суров Инстинкт" – на 2 май в 9:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 


1
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само дето сте забравили да кажете,че е назначен да играе ролята на екстравагантен милиардер.