Връх в голфа с "Феноменът Тайгър Уудс"

Филмът – по национална телевизия Bulgaria ON AIR
8 май 2018 08:35, Петя Славова
0
Връх в голфа с "Феноменът Тайгър Уудс"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Невероятните постижения в голфа през погледа на Тайгър Уудс може да проследим в биографичния филм "Феноменът Тайгър Уудс".

Тайгър Уудс е един от най-успешните голф играчи в света, благодарение на неговите умения, издръжливост и устрем. Талантът му си проличава още в много ранна възраст, след като хваща стика за голф на едва три години, а родителите му имат силни амбиции един ден той да бъде сред най-добрите играчи.

След време Уудс не само успява да достигне това признание, но надхвърля очакванията на всички, с помощта на своя ментор и пътеводител – неговия баща.

На петнадесет години и шест победи на световното първенство по голф за младежи по-късно Тайгър Уудс се превръща в най-младия шампион сред аматьорите в света. Постиженията на Уудс му донасят многобройни възможности, сред които кампания и договор с "Nike" за милиони долари, когато той е само на 21.

През годините феноменът Тайгър Уудс превръща играта на голф в достъпен за всички спорт в Съединените Щати.

Станете част от живота и невероятните постижения на един от най-добрите голф играчи в целия свят, с биографичния филм "Феноменът Тайгър Уудс" на 8 май в 9:30 часа по  телевизия Bulgaria ON AIR


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари