Сред най-проблемните звезди: "В света на Бритни Спиърс"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
10 май 2018 08:15, Петя Славова
5
Сред най-проблемните звезди: "В света на Бритни Спиърс"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Историята на една от най-проблемните поп-изпълнителки може да научим от биографичния филм "В света на Бритни Спиърс".

Още от 12-годишна възраст, когато става част от Клуба на Мики Маус на "Дисни", Бритни Спиърс не се е скривала от светлините на прожекторите. Песента "Baby, One More Time" става първият й хит, а на видеоклипа към него, в който танцува облечена в ученическа униформа, е едва на 17.

През 2001 година сензацията, която предизвиква албума "Oops I Did It Again", е истинско доказателство, че всяко нещо, до което Спиърс се докосне, се превръща в злато.

Въпреки успехите животът на Бритни й отрежда и друга съдба... Когато 4-годишната й връзка с певеца Джъстин Тимбърлейк приключва Спиърс намира утеха в наркотиците и сключва брак в Лас Вегас, траещ само 55 часа, с приятеля си от детсвото Джейсън Алекзандър. А проблемите не свършват дотук...

Проследете личната история на една от най-успешните, но и проблемни изпълнителки, в биографичния филм "В света на Бритни Спиърс", който ще се излъчи на на 10 май в 10 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
джорд преди 5 години
За бритнито има доста документални филми,гледал съм някой от тях,и заключението ми е не може да хванеш едно 14-15 годишно дете и да го праснеш непрекъснато пред камерите медиите.Да го подложиш на психическо натоварване което и възрастен не би понесъл и да очакваш че ще е нормално развито после.Ненапразно след нея родителите в америка вече не допускат известните си деца да бъдат подлагани на такъв стрес.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добрата! Не е като нашите чалгарки.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази семпла женица с лигавите си кифленски песнички беше любимка на пуберите дълги години наред и по учебник стана пияница и наркоманка. Има далече по талантливи музиканти, за които да се првят филми, но нали масата трябва да бъде занимавана с клюки- да изровим скелетите от грдероба.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тоя ,който се омъжва за 55 часа във Вегас сега му плаща 20 хиляди издръжка на месец и в УСА му викат the leach ..пиявицата И тоя се мъчи сега още да я дой и да и взема 40K на месец
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко че съм женен.Умря коня у ряката.