От новия тв сезон: Драми и любов по Bulgaria ON AIR

"Живот в лъжа", "Дъщерята на закона" и още премиерни сериали
31 авг 2018 13:07,
2

Есента идва с премиери на редица чужди филмови поредици по Bulgaria ON AIR. Напоследък киноиндустрията е насочила усилията си към сериалите. Ето какво ще гледат зрителите на телевизията:

"Законът на любовта" започва от 10 септември и ще бъде излъчван в 14:15 часа. "Сериалът представлява класическа бразилска теленовела. Този жанр се е доказал във времето", отбеляза журналистът от Dnes.bg. Петя Славова в "България сутрин".

"Полдарк" е британска драма, която има четири сезона. Акцентът в нея е социалното разделение между главните персонажи. Сериалът ни връща към 18 век. Става дума за британското общество, което се опитва да се промени. Филмът тръгва от 13 септември.

"Дъщерята на закона" е сериал, който пренася в съвременен Лисабон. Специален екип от полицаи ще трябва да се справя с престъпленията, които се случват в Португалия. Ще бъде излъчван през уикендите от 22 часа.

"Живот в лъжа" отразява сблъсъка между политика и журналистика. Кога ще бъде премиерата и в колко ще се излъчва – следете програмата на Bulgaria ON AIR!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Месара по Диема фемили има достатъчно турски сериалиТам да си ги гледат
1
6
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
алоооо, а няма ли да излъчвате турски сериали? не лишавайте пенсионерите (а и не само тях) от коментари, въздишки и сълзи!