"Фермата" загуби близначките, но пък България ги спечели

Ива и Йоана Георгиеви ще загърбят бизнеса си в Мюнхен
24 сеп 2018 16:46,
48
"Фермата" загуби близначките, но пък България ги спечели
Близначките Ива и Йоана Георгиеви. Снимка: "Фермата"

Близначките Ива и Йоана Георгиеви, които се разписаха като едни от най-веселите участници във "Фермата", се завръщат в България.

След като Радилена победи в дуел срещу Ива, представителките на отбора на емигрантите трябваше да си стегнат куфарите и да напуснат шоуто, тъй като играят като един участник.

При сбогуването с останалите фермери момичетата, които от 10 години въртят бизнес в Германия, заявиха, че ще се върнат в родината.

"Решихме да си съберем целия багаж от Мюнхен и да се приберем в България. Причината за нашето решение е участието ни във "Фермата", сподели Ива, цитирана от "Монитор".

Въпреки че не успя да изпълни обещанието си, че тази година победителят в риалити формата ще е жена с фамилия Георгиева, тя призна, че опонентката й е била по-силната в дуела и победата й е заслужена.

Лудата Радка, както я нарича и собствената й майка, успя да спечели три от четирите битки в дуела и с финален резултат от 8,5 точки срещу 1,5 за Ива, защити мястото си в стопанството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
3
 
! Отговори
no name преди 5 години
До 6-тиЯвно кръга от познати ти е такъв. Аз живея в чужбина и българите които познавам тук са все успешни, реализирали се хора. За справка-ходя при бг. зъболекар, бг. лекар, бг. адвокат, и близка приятелка работи в световна банка като съветник. Като се замисля списъка е дълъг с успели българи, доволни от живота си тук. Най-вероятно коментара ми ще събере доста негативи, но искам да покажа една по-различна позиция.
35
0
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
До ГoшуСериозно? Такива ли ти харесват? Би ли се оженил за такава?
34
0
 
7
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Жалко. Немците вече няма да могат да фърлят отгоре им, ще ги заместват други.
33
4
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
На кравите мястото им е във фермата що ги гонят от там не знам. Те пък щели да се връщат в България, наистина трябва да са големи крави за да си помислят за подобна идея. Тя и оная крава дето мина границата се върна и едва отърва сатъра
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От как манаа тризначките спрех да го глуедам! Те са номер едно откъм къдренето!
31
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ива и Йоана Георгиеви ще загърбят бизнеса си в Мюнхен"И като им писне чалгата и поизмамят тук и там ще има кръгом към Германията. Колко така се върнаха и 98% от тях - обратно!
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няколко месеца по-късно вече съм го виждал и здраве ще се взема в ръцете на това е за мен да прочета мнения могат част са били в ръцете на това е за мен и много сбъднат всички полюбува цял месец и много сбъднати мечти и здраве ще се взема в ръцете на това е за подарък подаръци ще се 9по телевизия и много сбъднат всички 9по са се полюбува цял месец и много сбъднати мечти и здраве ще се полюбува на това е за мен и здраве ще се взема в ръцете на това е за мен да прочета и здраве ще се полюбува на с
29
0
 
33
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Отдавна спрях да ги гледам тези риалита. Освен лъжи, кофти обноски и простотия друго няма. В един момен гледащият става толкова луд колкото и участниците. Преди риалитата обществото беше по-нормално. Сега сме нещо между катун и ***.
28
0
 
6
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
Този, който ми изтри поста явно се почувства лично обиден, ясно защо :)
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
те си казаха ,че са богаташки щерки , а "бизнеса" в Мюнхен е за търчи-лъжи ,да се харчат парите на тате ! сигурно са си платили да участват та да станат випаджийки ., както и оная унуката .
26
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След това просташко предаване дори и малкото емигранти помислили да се върнат ще се откажат
25
1
 
31
 
! Отговори
Kuala преди 5 години
Аз това предаване не съм го гледала. Ама еден съвет, като слагате толкова гръмки заглавия поне да си бяхте обяснили какъв им е толкова бизнеса, че са могли да се заврат в това предаване. И какъв бизнес ще пренасят тук.
24
1
 
14
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
Йордан и Асен да ги доведат на мойто лозе да видат работа тез, като гледам по битивито какви ги вършат,божеее,баба на техните години копаше с двете раки
23
1
 
42
 
! Отговори
Гурбетчия преди 5 години
Въобще не вярвам, че ще се върнат.Всичко е по сценарий,нали продуцентите все повтарят, че целта на фермата е да върне младите хора в България.Няма как да стане-за две седмици на село и вече са убедени,че ще се върнат.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В този сайт винаги се пише статии и новини за шоута от вида на фермата.Защо не се пише за нетфликс шоута?
21
7
 
28
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Не Ви щем. Има достатъчно кифли като вас в БГ. Стойте си в Мюнхен.
20
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До Хм..."Защо изобщо ни занимавате с бизнеса на тези изтрещели алкохолици-джинки и наркомани Иван и другия, как беше там!!?"=================Защото в Евротолерантна, Посткомунистическа България бизнесмените са такива - Иван и Андрей, Миню Стайков и т.н. копелдaци, директни филизи на комунистически величия в сянка и на слънце. Медиите ни, като бТв - продадени на еврейски капиталови обръчи, бълват пoмия като Фермата. А ако не ви харесва, превключете на Нова и се любувайте на Вип Брадър! ***
19
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се върнат, как няма да се върнат. Влезнат ли веднъж в шоу бизнеса ще си живеят без да работят, на нашия гръб както много такива.
18
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Да дойдат в моята ферма та да видят какво значи работа.
17
2
 
30
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Защо изобщо ни занимавате с бизнеса на тези изтрещели алкохолици-джинки и наркомани Иван и другия, как беше там!!? Какво ни интересува нас, НОРМАЛНИТЕ хора какво е "станало" във Фермата? Или и на вас ви подмятат по някоя с'тинка да им правите реклама? А тези две недоразумения близначките са прости като кантонерски кокошки, само за две минути по бТв в интервюто им беше очевадно! Какъв ли "business" са имали в Мюнхен? Вестникоразпространяване може би?