Дария Симеонова – в униформата на секси полицайка

Актрисата провокира феновете с нови снимки в мрежата
5 дек 2018 20:28, Иванка Гъркова
11
Дария Симеонова – в униформата на секси полицайка
Снимка: Facebook

Дария Симеонова се похвали с най-новата си роля. След като известно време споделяше снимки, свързани с майчинството, тя се похвали с най-новата си роля в киното. Актрисата качи няколко снимки, от които се вижда, че тя успешно се е превъплътила в образа на полицайка.

"Малко кадри от снимките на новия ни филм "Диви и щастливи", написа тя и изтъкна, че в него си партнира с Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано и Димо Алексиев (на когото бе приятелка в "Откраднат живот").

Дария, която е в страхотна форма само няколко месеца след раждането, е с вързана коса, тъмни очила и гледа в стил "лошото ченге". На един от кадрите тя държи в ръце оръжие.

Много фенове на младата актриса я поздравиха във Facebook за външния й вид.

По-рано Луиза Григорова също сподели снимки от снимачната площадка и написа: "Огромно БЛАГОДАРЯ на целия многоброен екип, който стои зад това велико преживяване! Обичам ви всичките до един!". Тя и Симеонова са близки приятелки.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
65 преди 5 години
Нито е хубава,нито секси.Тя игра много слабо в ,,откраднат живот.Става само за трагедии.
7
2
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
На таз' поне някой да и беше показал как се държи пистолет. Абсолютно аматьорска стойка. Стоим напрегнати и чакаме с присвити очи кога ше гръмне.... Актьорите като държавата ни - менте.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ има готини полицаи особено в южните щати тия с обвинения в расизъм.В Бг готини куки няма.Отначало са горе-долу свестни след тва системата ги променя и стават диви селяни нагляли,темерути или просто депресанти-психари.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До BurzumБРАВООООООООООООООООООООООООООООООООТи си лицето на тази медийна група-да си живо и здраво и продължаваш да дерзаеш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български филм/кино - все едно да предпочетеш Лиленцето пред Карен Карпентър!
3
2
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Поредната глупост неземна на американска ГМО тиква и една конска глава празна каква вреда за тия курници просто ни забиват ножа и вилицата е в състояние да реализират наддавания при мама немедлено или ще бъдеш гербераски *** е..
2
2
 
5
 
! Отговори
Фатмакоф преди 5 години
Дека са ми феминистките бе?
1
2
 
8
 
! Отговори
гневен мъж преди 5 години
Престанете с дивотиите си.Вместо да пишете,че жените първо трябва да стават съпруги,след това майки на 3-4 българчета,Вие плещите неприятни приказки.В тежък морален упадък е нашата Европейска християнска цивилизация.Затова намаляваме главоломно и изчезваме.