Йорданка Христова в откровен разговор по време на полет над София – в "Авиошоу" по Bulgaria ON AIR

Уникалният авторски формат #Авиоинтервю представя срещи с популярни личности, заснети в небето
20 дек 2018 12:52,
2
Йорданка Христова в откровен разговор по време на полет над София – в "Авиошоу" по Bulgaria ON AIR

 

Известната българска естрадна певица Йорданка Христова е следващият гост в рубриката #Aвиоинтервю на предаването „Авиошоу“ по Bulgaria ON AIR - уникален формат, който представя разговори с популярни личности, заснети по време на полет в небето. На 29 декември, от 16 часа, водещият и автор на тв продукцията Александър Богоявленски ще срещне зрителите с Йорданка Христова, с която ще разговарят за музиката, живота и авиацията докато самите те летят с малката „Чесна“ над София. Сред облаците естрадната певица ще изпълни и една от своите песни.

В предколедния епизод на „Авиошоу“ на 22 декември, събота, гостува още една популярна личност, която за първи път ще лети на малък самолет. Телевизионният водещ Георги Любенов ще отговори на въпросите на Александър Богоявленски 20 години след влизането им в света на журналистиката чрез съвместното им предаване „Радио Гага“ по БНР. Какво се промени оттогава – ще разберете на 22 декември от 16 часа.

Авиошоу“ е единственият телевизионен продукт за авиация и аерокосмическа индустрия в България. В началото на 2018 година предаването стартира и специалната рубрика #Авиоинтервю, която няма аналог не само в българския, но и в световния ефир. За 5 години екипът на предаването прелетя хиляди мили и посети различни летища в България и по света, а полетите приеха облика на над 170 епизода. Интервютата сред облаците нямат аналог не само в българския, но и в световния ефир, а първите шест издания можете да гледате в YouTube канала на Bulgaria ON AIR.

Всички те са достъпни онлайн на сайта на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR, както и в YouTube.

Не пропускайте „Авиошоувсяка събота от 16:00ч. с водещ Александър Богоявленски - журналист с над 20-годишен опит и пилот на крачка от професионалния лиценз.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gitina edinstvenata kojato ne se prebojadisa v sds zara i gerb sa raslika ot baba lili ivanova bogdana karado4eva i dr pri jivkov baha super i prato bratko boiko pak samo dan4eto hristova i julia plevnelieva bivschata na rosen4o ostanaha verni sneli jeni