Полицай, каратист и шлосер влизат в кулинарна битка

Те ще бъдат част от новия сезон на MasterChef
23 фев 2019 11:08, Александър Попов
5
Полицай, каратист и шлосер влизат в кулинарна битка
Снимка: bTV

Новият сезон на MasterChef ще предложи поредните кулинарни битки, в които ще се доказват както кулинари, които са врели и кипели в кухнята, така и такива, чийто професии са далеч от печката. Но ги обединява любовта към храната.

Дама, която е приела за своя мисия да върне младите в кухнята, човек, който вярва, че с храната можеш да кажеш "обичам те" по-добре от който и да е подарък, борбена личност, преодоляла страха и притеснението от камерите и бивш разследващ полицай, преследващ целите си до край, ще бъдат малка част от желаещите да сложат заветните престилки в шоуто.

В най-голямата кухня на България ще влязат кулинар, който търси професионално преориентиране и друг, който иска да накара баща си да се гордее. Професионален таекуодист, модел и медицински представител също ще опитат шансовете. 

Строгото и вдъхновяващо жури - Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу, ще бъде изкушено от леки като перо профитероли с крем англез и "юнашка" порция от готвача на цар Борис III. Тримата ще опитат фламбе с ракия, миди Сен Жак с кървавица и даши бульон, бургер с чипс от земна ябълка, севиче, шакшука и телешко Уелингтън.

Кой сандвич заслужава да се нарече изкуство, може ли шлосер-монтьор да бъде творец в кухнята, колко апетитен може да бъде телешкият мозък и как традиционният сакарски тиквеник заживява нов живот?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората ще покажат как готвят, а ушевия некадърник какво ще прави?
1
3
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Залагам на шлосера, че ще ги претрепе с тигана...