Невъзможна любов в "Малката Москва"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
9 мар 2019 12:15, Петя Славова
3
Невъзможна любов в "Малката Москва"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Брак между рускиня и полски офицер онагледява отношенията между двете страни във филма на Валдемар Кшистек "Малката Москва". Сюжетът ни връща във времето на Студената война, когато настръхналата обстановка е разгледана през сложната любовна история на главните персонажи.

Кшистек достоверно разкрива отминалата епоха, правейки реверанс и към двете гледни точки - на поляци и съветстски военни. Годината е 1968 г. В Град Легница са настанени съветски войски. Там именно се запознават красивата певица и пианиста, а отношенията им постепенно нарастват в искрена любов.

Режисьорът проследява как се развива тяхната история, дала своето начало още от родителите им. Героинята не може да прости на баща си, че е оставил майка си да обича поляк, а сама тя върви по нейните стъпки.

Главните роли са поверени на Светлана Кодченкова, Леслав Зурек и Дмитрий Улянов. Гледайте "Малката Москва" на 9 март от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекрасен филм! А полякът в главната роля е направо бонбон. Толкова покъртително сладък е. И двамта са много красиви. И историята е много въздействаща, препоръчвам на любителите на романтични драми. Но се подгответе, че е повече драма отколкото романтика.
2
1
 
3
 
! Отговори
ИБАСИ преди 5 години
Така е написана, статията, все едно бащата е опъналл поляк, а не майката :D
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Петя, няма такава руска актриса Светлана Кодченкова.Светлана Ходченкова е.