MasterChef остана без IT, палачинки провалиха Олег

Чиния с три палачинки го остави на 10 място в шоуто
24 апр 2019 13:43, Александър Попов
13
MasterChef остана без IT, палачинки провалиха Олег
Снимка: MasterChef

Кухнята на MasterChef остана без 33-годишният IT специалист Олег Ефремов, който отпадна в поредната кулинарна битка и остана на десетото място във формата.

Идеята му за приготвянето на вегетариански бургери беше високо оценена от 15-те гладни рокери, които дори не усетиха разликата от месния продукт, но в крайна сметка отборът му облече черните престилки.

В първия етап от битката успя да приготви само 4 перфектни палачинки за 15 минути. Във втората част той реши да не играе на сигурно и сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу трио от вкусове с най-популярната закуска.

Мъфини-еднорози, японска супа и импровизация взеха престилката на Огнян от MasterChef

За жалост сладко-соленият вариант не предизвика очакваните реакции в журито и те се сбогуваха с Олег. Той благодари за научените уроци, пожела на колегите си повече усмивки и обеща да спази заявката си като отвори ресторант в двора на къщата си.

Отборната битка за вота на рокери с вегетариански предястие и основно ястие нажежи страстите в екипите на Лора и Рори. Почти невъзможната задача доведе до физически сблъсък между Добрин и Емануел, които бързаха да вземат така обичаните питки за бургер. Нервите на мениджъра на ресторант още повече се опънаха, когато не успя да наложи мнението си за менюто на червените. Съотборниците му разпознаха свръхамбиция и страх от елиминация, а общата паника и елегантната порция, недостатъчна за мотористите, доведоха до очакван провал. При сините също не липсваха проблеми – Рори „свари“ пържените картофи и почти не лиши чинията от единия й компонент, а Красимира се поряза, но въпреки болката не изостави отбора си.

На крачка от изхода на MasterChef Ники, Таня, Сияна, Олег и Добрин трябваше да приготвят възможно най-много перфектни палачинки за 15 минути като ги обръщат само с подмятане. Фармацефтката от Пловдив оглави надпреварата и заслужи правото да определи кой с колко време ще разполага, за да приготви вълнуващо ястие с тестените изкушения.

В крайна сметка чинията на Олег бе оценена най-ниско и той се сбогува с възможността за голямата награда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Откачен готвач преди 4 години
Аз обичам да псувам и да хвърлям чинии на земята. Ич не ми дреме за вас
10
3
 
16
 
! Отговори
ЪхЪ преди 4 години
Това предаване е интересно и го гледам, за разлика от Hells kitchen, където оня крещи като откачен и хвърля съдове и храна по пода. Знам,че това е по сценарий и че той самия не е такъв по характер, и все пак е грозно и отблъскващо това поведение, а за хвърлянето на храна да не говорим, това си е направо грехота.
9
3
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
До Киро КюмюряНа теб явно ти пука, щом не само си влязъл, ами си и коментирал.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сред всички телевизонни бози, Мастършеф се прави доста добре. Телевизия не гледам от години. Изключения правя за предаванията за култура и за Мастършеф.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен Където не може да разбере какво е шеф.Повечето водещи в това предаване са шефове с ресторанти в Германия, Великобритания и прочие. Защо да не се наричат така в предаването. Не ти харесва, сменяш канала. Аз не ми харесва другото HK, където се крещи, грачи и хвърлят чинии и сменям канала.
6
19
 
9
 
! Отговори
добро утро преди 4 години
Това е предаване за умствено фалирали и интелектуално изостанали индивиди. Изцяло копирани сценарии от бълващата помия американска и западна телевизия.Абсолютна комедия е тоя жалък български стремеж да се "докара" европеец/американец, но и да си гледа бълвоча от турски сериали и да псува вечер на масата като каруцар докато се налива със сливова и плюска туршия.Закривай !
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не мога да разбера какъв е тоя кеф да се копират западни предавания и да се разиграват в български вариант. В българския език няма "шеф", а се превежда главен готвач. Побългарени тези предавания изглеждат смешни."Стани богат" се "Казва кой иска да стане милионер", но нашите нямат толкова пари и хоп български вариант. И в "Сделка ли не" сумите са доста по-високи - най-голямата е 250 000 паунда.
4
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже никой не го гледа това и дай да го направим по-популярно с някоя и друга статийка.
3
1
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ами, защо коментираш като не ти пука?Или..явно мното ти пука...да да покажеш на всички, че не ти пука.
2
2
 
13
 
! Отговори
ahahahaha преди 4 години
"Chef Петър" ша умра от смях
1
12
 
21
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
На кого му пука за тази олигофрения?