Двойникът на Хал Дрого окуця преди битка в "Гласът на България"

Михаела Филева се разплака заради новия дует "Каризма"
Обновена: 29 апр 2019 19:19 | 29 апр 2019 19:18, Красимир Ангелов
9
Двойникът на Хал Дрого окуця преди битка в "Гласът на България"
Снимка: bTV

Тежка травма по време на игра на баскетбол беляза репетициите на Калоян Николов за двубоите в "Гласът на България". Бургазлията, който зрителите вече наричат Хал Дрого заради изключителната му прилика с героя от "Игра на Тронове", шокира Михаела Филева с виолетовия цвят на изкълчения си крак. Въпреки болката Калоян надви Роберто в битката на сцената.

Това е поредната победа за двойника на актьора Джейсън Момоа в шоуто. На кастингите на тъмно Калоян получи четири обърнати стола, а междувременно срещна и любовта в лицето на друга участничка - Деница Петрова, фокусничката, която фолк дивата Камелия отмъкна от отбора на Влади Ампов-Графа.

С кражба и неудържим плач се отчете Михаела Филева в поредния епизод на шоуто – тя натисна червения бутон в полза на Диди Бунтова от отбора на Графа. Колоритната звезда от пловдивските пиано барове я спечели с вокална школовка и самочувствие, след като Графа реши да продължи към следващия етап в предаването –"Нокаутите" с армено-македонката Ивана Муцкова.

Радостта на Филева обаче бе помрачена от изпълнението на Вениамин Димитров и Славея Иванова, чиято невероятна химия в "Не сега" на култовия в миналото дует "Каризма" вдигна публиката на крака. Докато Лечев ги съветваше да запишат това  парче заедно, Михаела вече бършеше скришом сълзите си. "Ти продължаваш", изхлипа Филева над рамото на Вениамин, от което той също се разплака. Загубилата Славея също избухна в плач в бекстейджа. "Аз ви казах, че в тази фаза пада голямо реване", заяви Лечев със съчувствие към Михаела.

За Вениамин "Гласът на България" е повод за рестарт след огромна трагедия  - убиват чичо му, а в следващите шест месеца губи цялото семейство от страна на майка си. Баща му работи в Холандия и той бързо се превръща в мъжа в къщата, а от стреса и антидепресантите го измъква само музиката.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Georgiev преди 4 години
Не харесвам двойници и имитатори. Ако си на 15-16г. е ок, но след това...
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ако е двойник на Момоа, то аз съм Наоми Кембъл.
4
1
 
15
 
! Отговори
Паскал преди 4 години
Минал покрай Момоа...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
крайно време е гласът , танцувай, ферми, кафе, смени, таланти, биг, вип, миски, плейки, и други такива предавания за кухи ***, да бъдат спрени!
2
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Пожелавам успех на младия талант,да стигне финала на това гледано и приятно музикално шоу.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледат ги роднините им.