Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!

Водещият обясни, че решението му е напълно осъзнато
Обновена: 7 май 2019 10:29 | 7 май 2019 07:30, Петя Славова
414
Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!
Снимка: архив, Булфото

Слави Трифонов сложи край на "Шоуто на Слави". Това заяви самият водещ в предаването си, което вече 19 години е в ефир. Той направи една равносметка на случилото се за този период. Слави заяви: "Всяка вечер, като сядам срещу вас, аз - по телевизора, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер като сядам срещу вас, аз се чувствам като част от вашето семейство.

Съвсем сериозни ви казвам - понякога си представям как някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина - в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по телевизорите и аз съм част от вашите семейства."

Слави призна, че смята шоуто си за приключение.

"Ако една госпожица се е родила в деня на първото предаване, сега е на 19 години. Може да се жени и да има деца. Тази госпожица е израснала заедно с това приключение. Или пък един друг факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези предавания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, за да ги гледате".

Водещият обясни още, че договорът му изтича на 12 септември, но заради отпуските, които има, изтича на 31 юли. Така това ще е и финалното издание.

По думите му, решението да не поднови договора е напълно осъзнато.

"От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините й на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение.Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не може да направим повече".

Трифонов припомни, че е участвал в много телевизионни предавания, сред които "Ку-ку", "Каналето", Хъшове". Все пак Слави Трифонов реши да благодари и на партньорите си в телевизията, заради които имаше възможност да остане толкова дълго време в ефир, въпреки че "Шоуто на Слави" също е спирано два пъти.

Водещият преброи и подаръците, които са били давани в предаването, сред които пистолет от Жан Клод Ван Дам, плакет Кама и щит от Николай Свинаров,бухалки от ансамбъла по художествена гимнастика и луксозен автомобил. Той обясни, че те не били негови, а на зрителите и реши да им ги даде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още по темата: шоуефирСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
10
 
15
 
! Отговори
Йовков преди 4 години
Абе, прекалено много се задържа червеното лакейче на Гоце и Илия Павлов, много сме толерантни, досега главата му да беше под везана салфетка в Централния софийски!
286
5
 
38
 
! Отговори
Кривогол преди 4 години
Браво за Шоуто на Слави. Да го последва Шоуто но Гала
285
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не просто да го свалят от екран, а да го вкарат в затвора, където му е мястото! От мен един съвет - килия 216, втория етаж, южното крило, при бай Ставри! Познавам го лично, човекът е строг, но справедлив! Много обича майтапите, Слави е още млад, ще излезе запазен!
284
10
 
38
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
Какво ,,шоу'' е това твоето бе,какъв ,,шоумен'' си ти? Ти освен да осмиваш и подиграваш по-слабите от тебе,друго не си правил.И ако си казал нещо на въпреки за някой от по-големите,като дойде в студиото се държиш като наистина ,,шут''.Па как една мутра не подигра и осмя за всичките години? Или викаш ,ще ми секнат парите.Какъв патриот си ти,след като си с леви интернационални убеждения,да не говорим кои са хората зад гърбът ти.*** си ти славчо,шут и ,,лала''.Инструмент произведен от латекс.
283
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остаряла и провиснала кожа, торбички под очите, старчески петна, мътен поглед, тънки устни и обеци на ушите - един провален шут на мутренските 90-те, чао, СИКаджийке, затвори вратата след себе си
282
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О, Боже мой, какво ще стане сега с прислугата на Слави? Какво ще ядат, кой ще им дава кюфтета? Оня, маестрото на чалгата за Володя Стоянов ли ще пише, клоуна Годжи ще копа картофи на село ли, Борето Солтарийски ще лъска микрофона на Магърдич? Чалга актьорите за Народния театър ли ще пускат СиВита?
281
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До totoТочно в целта.
280
5
 
31
 
! Отговори
Роро преди 4 години
Слави, да ти се слави името за това решение. Трябваше отдавна да го направиш.
279
7
 
37
 
! Отговори
toto преди 4 години
с право тая сутрин се събудих с мисълта, че нещо добро ще се случи. Браво, Славчо, браво Трифонов. Последните години нямаше по-депресиращо предаване от твоето "шоу". Самата идея на Шоуто е да забавлява, а не да се опитва да набута водещия в политиката. Прав ти път.
278
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПредлагам работа на целия балет Магаданс
277
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей сега забелязах че са му се появили и ,,старчески петна'' по главата.Старост-нерадост,са го казали.Сега най вероятно ще се опита да събере някакъв електорат около себе си,с комерсиална цел,като започне да се четка на бивши от Каналето,и своите от оркестъра и екипът.Но няма да се получи,защото всички са го търпяли заради заплатката си.,,Седенките'' по площадите които ще организира,ще са изпълнени само със стари хора,бедните пенсиори които единствено му се кефиха,защото му се връзваха.
276
5
 
20
 
! Отговори
ЛекувайсеСлави преди 4 години
Жалко най-голямата наркоман звезда на България.
275
19
 
5
 
! Отговори
ЩенилипсвашСлави преди 4 години
Жалко най-голямата ТВ звезда на България.
274
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най ми беше жал за руганите и обидени млади момичета през годините.Всички унизени и обидени от него девойки,след като го напуснаха с понижено самочувствие и горчилка,разцъвтяваха като цветя в райска градина,намериха си добри момчета за съпрузи,и напук на него си живеят щастливо със семействата си.
273
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой му пука, че лакеите и слугите му в "шоуто" от утре са безработни - ми да стават чистачки и касаджийки във Фантастико - чакат ги!
272
2
 
29
 
! Отговори
Збогом, Славуца! преди 4 години
Още една гнусна храчка от мутренското миналото отече в канала на мръсотията!
271
3
 
5
 
! Отговори
Бобо преди 4 години
До venixПърво не е лежал в затвора, а го е прескачал. И второ, не е крал автомобили, а ги е карал.
270
4
 
19
 
! Отговори
Мечо Пух преди 4 години
На шоумените едно време им викаха ,,смешници''. ,,Шоумен'' е от модерните думи в новият ни речник.Та ,,смешникът'' работата му е да разсмива и забавлява публиката,освен ако не започне да се вживява в ролите които играе пред публиката,което се и случва понякога както в случаят.От това така наречено ,,шоу'',струи от години негативизъм,пошлост и изключително депресионно излъчване.Нормално е след като на едно пошло предаване му падне рейтингът,да си замине в историята.А водещият да е жив и здрав.
269
4
 
7
 
! Отговори
Наум преди 4 години
До ОНЗИФъндъкова се справя чудесно. По-добре не може.
268
6
 
18
 
! Отговори
venix преди 4 години
Всичко тръгна надолу, след като гост му беше не кой да е, а именно Б.Б. Слави не му зададе неудобните въпроси, отговорите на които публиката искаше да чуе, а именно: "Лежал ли е Б.Б. в чешки затвор за кражби на автомобили?". Слави пари няма - дават му ги.