Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!

Водещият обясни, че решението му е напълно осъзнато
Обновена: 7 май 2019 10:29 | 7 май 2019 07:30, Петя Славова
414
Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!
Снимка: архив, Булфото

Слави Трифонов сложи край на "Шоуто на Слави". Това заяви самият водещ в предаването си, което вече 19 години е в ефир. Той направи една равносметка на случилото се за този период. Слави заяви: "Всяка вечер, като сядам срещу вас, аз - по телевизора, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер като сядам срещу вас, аз се чувствам като част от вашето семейство.

Съвсем сериозни ви казвам - понякога си представям как някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина - в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по телевизорите и аз съм част от вашите семейства."

Слави призна, че смята шоуто си за приключение.

"Ако една госпожица се е родила в деня на първото предаване, сега е на 19 години. Може да се жени и да има деца. Тази госпожица е израснала заедно с това приключение. Или пък един друг факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези предавания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, за да ги гледате".

Водещият обясни още, че договорът му изтича на 12 септември, но заради отпуските, които има, изтича на 31 юли. Така това ще е и финалното издание.

По думите му, решението да не поднови договора е напълно осъзнато.

"От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините й на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение.Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не може да направим повече".

Трифонов припомни, че е участвал в много телевизионни предавания, сред които "Ку-ку", "Каналето", Хъшове". Все пак Слави Трифонов реши да благодари и на партньорите си в телевизията, заради които имаше възможност да остане толкова дълго време в ефир, въпреки че "Шоуто на Слави" също е спирано два пъти.

Водещият преброи и подаръците, които са били давани в предаването, сред които пистолет от Жан Клод Ван Дам, плакет Кама и щит от Николай Свинаров,бухалки от ансамбъла по художествена гимнастика и луксозен автомобил. Той обясни, че те не били негови, а на зрителите и реши да им ги даде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още по темата: шоуефирСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
2
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
До т. н. "ЧОЧО" - абе готин много дребнаво и тесногъръдо изглеждаш - заеми се с хигиената на улиците !!!
266
5
 
2
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
До ОНЗИОК. Но предаването се казваше Шоуто на Слави. Да го е прекръстил на Устата на Слави.
265
22
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 4 години
АМИ НАПРОТИВ - СЛАВИ ТРИФОНОВ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ, ПРИ КОЙТО ДЕМАГОГИЯТА, КУРВЕНИЯТА И Т.Н., НЕ ВИРЕЕХА!!! СМЕЛ, УСТАТ, ТОЧЕН И ВИНАГИ НА ТОЧНОТО МЯСТО !!! ВСИЧКО ДРУГО, НАРЕЧЕНО ЖУРНАЛИСТИКА, ПУБЛИЦИСТИКА И Т.Н., ПЛУВА В СЕРВИЗНОСТ, ГЪЗОЛИ....НЕ И Т.Н. !!!!
264
9
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Слави, имам една идея за теб. Направи Политическа партия "Ку-Ку". Ще има страхотен успех. Ще имаш огромен електорат. Ще дръпнеш от избирателите на БСП.
263
1
 
20
 
! Отговори
Наум преди 4 години
Браво Слави. Браво. Това е най-добрата новина през днешния ден. Правилно. Мястото ви изобщо не е там.
262
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави да ходи при Зеленски в Украйна и да му стане вице-президент.
261
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скръб , скръб , скръб ... замлъкна славея на простащината!
260
2
 
37
 
! Отговори
учиндолски простак преди 4 години
СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!
259
1
 
38
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
След като опростачи вече цяла една генерация може да се оттегли с чувство за изпълнен дълг.
258
0
 
20
 
! Отговори
. преди 4 години
Трифонов, аз казах ли ти на няколко пъти, че вървиш по наклонена плоскост и че злоб.ните ти коментари ще ти изядат главата? Еми, това вече е факт. М.ъртви ром.ки, пране на пари на нарко-порно мафията, дори злоб.ните коментари за "феминизма" и plus size модата. Enjoy! И, моля те, не пиши повече "не съм аз". Смешно е.
257
2
 
31
 
! Отговори
да преди 4 години
тоя позьор дори не е и чалгар,защото от много години не се занимава с музиканапъна се да става политик,но никого не успя да излъже и избяга като куче с подвита опашка
256
2
 
32
 
! Отговори
Стар номер преди 4 години
Лисицата рече "Гроздето е кисело", по точно изгониха гологлавия измамник за бездарие.
255
4
 
28
 
! Отговори
да преди 4 години
никой не е израснал с *** ти предаване-не се заблуждавай, палячотоя и нисък рейтинг няма,защото са рейтинг някой все е трябвало да го гледа,а хората не му обръщат никакво внимание от години !!Славчо, ти си един жалък клоун
254
2
 
31
 
! Отговори
Светославе, преди 4 години
На никой не му пука колко кинти си набутал в чували за всичките тия години на пот, пърхут и похот - нито ще си купиш здраве с тях, нито младост, нито любов, нито ще ги отнесеш със себе си на оня свят! Дано го осъзнаеш, някога, евентуално!
253
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честно казано няма да ми липсва, да е жив и здрав
252
2
 
16
 
! Отговори
265 преди 4 години
Деса мерцедеса ще си изплаче очите по Слави и провалената му кариера във фейсбук, ах
251
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не само че няма да липсва на никого, напротив, вече ще дишаме чист въздух!
250
5
 
33
 
! Отговори
жалки руски поодлоги преди 4 години
И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя .
249
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави влиза в политиката.Край на шайката.Урааааа!
248
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се чувствал на място, хахаха, трябваха му 19 години да го разбере, албански реотан!