Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!

Водещият обясни, че решението му е напълно осъзнато
Обновена: 7 май 2019 10:29 | 7 май 2019 07:30, Петя Славова
414
Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!
Снимка: архив, Булфото

Слави Трифонов сложи край на "Шоуто на Слави". Това заяви самият водещ в предаването си, което вече 19 години е в ефир. Той направи една равносметка на случилото се за този период. Слави заяви: "Всяка вечер, като сядам срещу вас, аз - по телевизора, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер като сядам срещу вас, аз се чувствам като част от вашето семейство.

Съвсем сериозни ви казвам - понякога си представям как някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина - в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по телевизорите и аз съм част от вашите семейства."

Слави призна, че смята шоуто си за приключение.

"Ако една госпожица се е родила в деня на първото предаване, сега е на 19 години. Може да се жени и да има деца. Тази госпожица е израснала заедно с това приключение. Или пък един друг факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези предавания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, за да ги гледате".

Водещият обясни още, че договорът му изтича на 12 септември, но заради отпуските, които има, изтича на 31 юли. Така това ще е и финалното издание.

По думите му, решението да не поднови договора е напълно осъзнато.

"От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините й на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение.Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не може да направим повече".

Трифонов припомни, че е участвал в много телевизионни предавания, сред които "Ку-ку", "Каналето", Хъшове". Все пак Слави Трифонов реши да благодари и на партньорите си в телевизията, заради които имаше възможност да остане толкова дълго време в ефир, въпреки че "Шоуто на Слави" също е спирано два пъти.

Водещият преброи и подаръците, които са били давани в предаването, сред които пистолет от Жан Клод Ван Дам, плакет Кама и щит от Николай Свинаров,бухалки от ансамбъла по художествена гимнастика и луксозен автомобил. Той обясни, че те не били негови, а на зрителите и реши да им ги даде.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още по темата: шоуефирСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дори не може да си тръгне с достойнство! Кво се е разсмърдял по медиите, като ще се махаш, махай се!
246
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСлави Трифонов сега ще си направи партия и ще вземе властта!ще вземе дeдовия
245
1
 
29
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Браво за куража и смело напред по стъпките на колегата Бареков . "Няма такива шоумени" ... като тях двамата .
244
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави Трифонов сега ще си направи партия и ще вземе властта! А после какво ще стане, ще видиме
243
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРАДЛИВАТА И ОПОЗОРЕНА ГЕРБАВА ХУНТА СЕ ВИЖДА ПРИКЛЕЩЕНА В ЪГЪЛА И АКТИВИРА СВОЯТА ПОРЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАТЕРИЦА - СЛАВИ ТРИФОНОВ. ДОСЕГА В НАЙ-ГЕРБАВАТА МЕДИЯ БИТИВИ МУ ПРАВИХА РЕКЛАМА, А ТОЙ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ САМО С ОЛИГАРХОУДОБНИ ВЪПРОСИ. ГЛАСУВАШ ЛИ ЗА СЛАВИ, ГЛАСУВАШ ПАК МАГНОЛИЯТА ДА Е ПРЕМИЕР. ДОКОГА ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДЕСНИ ВОЖДОВЕ? ДОТОГАВА, ДОКАТО ГО ПРАВИТЕ ЩЕ СТЕ ЛЕВИ БЕДНЯЦИ-ДЕСНИ ИЗБИРАТЕЛИ. В ГЕРМАНИЯ ОБЩЕСТВОТО ИСКА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЕРПТАТА И ДАЖЕ НА БМВ.
242
4
 
15
 
! Отговори
... преди 4 години
Някой да пише у фейса че тоя гологлав *** излиза в пенсия, *** публично да е и само да седи и гледа кви лайкове ше получи. Повече от статус на любиматам с нейна гола снимка ще са. 100 процента
241
7
 
41
 
! Отговори
DP преди 4 години
Благодарско,мг-н Трифонов! Беше омръзнал и на котката вкъщи дори. Надявам се никога да не видя друг чалгаджия по телевизията като тебе!
240
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че телевизиите ни се издържат от простотия и пропаганда, че да го дундуркат 20 години... Смятайте колко е зле, щом дори бтв не искат да му подновят договора...
239
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ама много "кавардисан" ва!..Малей,направо страшен...Добре че след първите му "циркаджилъци" на екрана не съм го гледал и минута.....но така е..Има няколко варианта:-***,но СЛУГУВАЩ (като Баштицата,примерно),и НЕ чак толкова ***,но...пак слугуващ...Като наш Славейко.....Обаче както и да е..Той бе повикан от "Момента",изпълни задачата си,сега какво му остава?..-Ами да са отдаде на "политика",разбира се!..Или?
238
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се до някое време и чиф*тите от Босфор-ТВ да не се чувстват на място. Може би тогава ще закрият тази платформа за пpoпаганда.
237
1
 
32
 
! Отговори
Ветъра на ПОДмяната преди 4 години
*** от Учин дол няма спирка. 30 години не се спря да се продава на този и онзи бандит .Против БСП беше , го издържаше комуниста Корубашев, помогна на Костов 1996 и след консумация от Мавъра го изритаха от БНТ, след това 4 години излъчване от мазета и кръчми по телевията 7 дни на мошеника Георги Агафонов депутат и акционер в фалирата банка Славяни (сега шеф на тв Вяра и Джипси ТВ ) се намърда при маасона Мърдок (Костов участва в комисия за лиценз на БТВ). Бай Симо му стана нова изгора ,след това голямата любов Бойко ... И така ще е и сега .
236
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко про'сти драскачи има тук, които още делят политиците на комунисти и други ? Всички са ком'унета бе овце, ВСИЧКИ, няма други в Бг политиката ! БКП създаде своите клнинги за да ви владее и това е страшното в България, че стадото овче е лишено от разсъдък ! Какви са ГЕРБ бе,да не са аннтикомуняги, нали всички са биле партийни червени лидери преди 10.11.,или наследници на горски апаши /шумкари/вече от второ и трето коляно, толкова пр'ост и негр'амотен народ може да се развъди само в България !
235
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОтновоНякои може да го преварят,затова изчаква.
234
1
 
11
 
! Отговори
Циник до Дзивко преди 4 години
БТВ е част от империята на Мърдок....Слави успя да се хареса ... на шефовете си най-вече!
233
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казва се, активиране . Щом се активира , Главният *** на нацията ,,Научи ме тате жицая да крада ,, явно е ,че ,,демократизирането,, е втънало много в блатото . Торбалан от Банкя ,тръгнал с дисагите и ,,раздава ,,наляво -надясно но този изтъркан номер ,омръзна на всички , Явно следват ,предсрочни избори . Следващата патерица на Червеногерберите е Главният чалгар .. Пишман бореца срещу корупциятя . А как мълчеше пред Торбалан ? 20% ....20%....20%.... и Славчо покорно навел главица .
232
10
 
25
 
! Отговори
Отново преди 4 години
Един път щеше да "ослепее" ....Вторият път "нямаше да може да ходи вече"....След това беше "тежко болен"....После щеше да "умира"....А сега щял "да напуска"....И накрая така от 20 години ....Все си е там !
231
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все едно да сравняваш Милко Калайджиев с Емил Димитров.----------- че ти къде видя разликата
230
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиковият не додялко ще напълни га щите от кеф в неговия долнопробен сайт.Да не бърза да хълца от радост,че ще се задави.Всичко на този свят се връща.
229
18
 
18
 
! Отговори
Дзивко преди 4 години
Предаването е формат подобен на много други западни, май не сте ги гледали, но те са много повече политически настроени и критични от Слави, безспорно е голям успех и много труд подобно предаване да се задържи толкова години е ефир, имайки предвид малкия шоубизнес в България, преди да хвърлите камък по него се замислете, колко от вас са постигнали толкова, все пак има и други канали за гледане
228
20
 
5
 
! Отговори
1 преди 4 години
Слави Трифонов президент/премиер! ОЛЕ