Дневно меню ще определи финалистите в MasterChef

Двама ще се разделят с мечтата за 100 000 лв.
26 май 2019 13:10, Александър Попов
7
Дневно меню ще определи финалистите в MasterChef
Снимка: MasterChef

В понеделник от 21:00 часа в MasterChef зрителите на bTV ще станат свидетели на епичната кулинарна битка на полуфиналистите Радка, Добрин, Красимира, Лора и Николай.

За да заслужат своето място в челната тройка хоби-готвачи на България Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще ги провокират да покажат най-доброто от себе си с дневно меню, достойно за престижната титла и 100 000 лева. Една закуска, един обяд и една вечеря ще изстрелят трима към мечтата им, а двама ще се простят с кухнята точно преди финала.

Кулинарите ще влязат на арената на MasterChef с ясна стратегия, добър анализ на потенциала на противниците си и готовност да се борят до край, за да докажат, че са достойни да бъдат на финал.

Взискателното жури ще стартира състезанието на ТОП 5 със задачата да приготвят най-важното ястие, което дава силен старт на деня. Петимата готвачи ще трябва да подберат правилните продукти, да покажат умения и въображение, за да ги съчетаят в питателна, иновативна, красива и вкусна рецепта. Всеки ще се постарае да надмине себе си, а резултатът да показва категорично кулинарното му израстване и хоризонти.

Втората задача на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще вдигне летвата още по-високо, защото от нея ще стане ясен първият финалист в MasterChef 5.

Радка, Добрин, Красимира, Лора и Николай ще бъдат допълнително мотивирани да създадат впечатляващи обедни рецепти и от възможността да спечелят кухненски уреди на стойност 3500 лева. Амбициозни планове, нови техники, пълна концентрация, завидна скорост на работа и "налудничави" рискове ще накарат журито да се гордее с полуфиналистите, но и да вземе трудно решение. Един ще получи огромно признание и билет към финала на шоуто.

Най-важното готвене в MasterChef до момента ще изправи четирима впечатляващи хоби-готвачи в решителна битка. Перфектната вечеря ще отведе още двама до шанса да спечелят трофея и голямата награда, а за другите – ще бъде последното готвене.

Специално за големия финал на 28 май, екипът на bTV Media Group е подготвил за феновете на добрия вкус бонус преживяване на сайта masterchef.btv.bg. 360-градусово видео ще потопи изцяло потребителите в битката на тримата претенденти за титлата MasterChef и наградата от 100 000 лева през компютър, таблет или телефон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен ми се струва, че победителят е вече избран. От началото изпращат внимание към Лорчето. Но за мен тя изобщо не заслужава титлата. Другите са доста по- силни от нея. Дано не е пак нагласено.
5
0
 
0
 
! Отговори
тоя Добрин преди 4 години
е много антипатичен, лукав и подмолен
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той победителят не е ли вече избран,Лорчето имам пред вид,останалите са само статисти и плънка на екранно време.Големи четки правят на момичето,което за четвърт финал избира за десерт пандишпанче с ядки,нарязано на кръгове с ринга и слепено с измислен крем,нещо което всяка домакиня забърква набързо,като не и идва друго наум.Голям майсторлък,спор няма!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 от 1 Да, може би...пак някакво кулинарно идиoтско състезание беше.)
2
1
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Бъркаш предаванията!
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледам това идиoтско предаване но 2-3 пъти съм го засичал и как някакъв там им се кара всеки път. Майстор готвач някакъв. С кеф да му набучиш един в противната самозабравила се мутра.