"Господари на ефира" се завръщат! Но в интернет

Новото име на предаването е "Господари на Уеба"
28 май 2019 16:05,
31
"Господари на ефира" се завръщат! Но в интернет
Снимка: БулФото

"Господари на ефира" се завръща, но няма да се излъчва в телевизионния ефир, а в интернет. Новото име на продукцията ще бъде "Господари на Уеба", а онлайн платформата вече се разработва.

"Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването в крайна сметка приключиха без резултат", се казва в съобщение, публикувано на официалната страница на предаването.

Припомняме, че в началото на тази година договорът на популярното шоу с Нова телевизия изтече и не беше подновен. Малко след това от предаването признаха, че се водят преговори и с други телевизии.

Продуцентите  обясняват, че до договор не се е стигнало, защото "визиите ни за бъдещето на "Господари на ефира" се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение".

Ето и цялото съобщение на екипа на "Господари на ефира":

Скъпи приятели, както знаете вече няколко месеца "Господари на ефира" липсва от българския ефир. Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат.

Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещото развитие на "Господари на ефира" се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от "Господарите" смятаме, че съдържанието е важно, ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим.

Продуцентите и екипът на "Господари на ефира" обявяват своето намерение да продължат и развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в Интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас - свобода на словото.

Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции за да се превърнат в истински "Господари на уеба".

Да живее "Господари на уеба"!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Да се подстрижат тия двамата! ;)
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много стара снимка
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Нормално е никой да не ги иска. Все пак шоуто се изчерпа. Иначе много от чуждестранните шоута правят повече гледания в интернет отколкото по тв.
18
1
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
До АнонименЗа твое сведение това на снимката не е "Марги Халваджян", нито Маги, а е Джуди Халваджиян
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста хитро са го измислили. Качват си шоуто директно на сайта вместо на стрийминг ап и така лесно нарушават авторските права.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Марги Халваджян що има вид на човек, който не се къпе."Ми защото е арменец, а арменците са планинско, еврейско племе. А, както знаем, евреите не обичат да се къпят. И едните, и другите, обаче, много обичат парите на другите.
15
1
 
9
 
! Отговори
Сами си го преди 4 години
направиха!!!
14
8
 
11
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Иначе ви бях фен, ама с тази подигравка с българския език ви пожелавам бон воаяж!
13
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скоро ще станат и господари на тоалетната. Само там ще се търсят.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
у уеба му е мястото на предаването
11
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали всички ви искаха?!?Май никой не иска да се занимава с вас, смешници!
10
3
 
9
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
Няма такъв ***! Трябва да изберат между "Господари на мрежата" или "Lords of the web", "Web Masters" and so on!
9
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Репортерите им инсценират,че ги бият.Това гнусно предаване залезе и не в нета ами в космоса да го качат на спътник пак няма да го гледа никой вече.Арменските роми като тоя на снимката и брат му лежат на стари лаври и крадат идеи от италиянски предавания.Няма творчество при тях,имат само няколко добри актьори и без тях са кръгла нула.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
видехте ли ваклин във финала на капките
7
6
 
23
 
! Отговори
Естет преди 4 години
Правилното заглавие е: "Никоя телевизия НЕ ЩЕ в схемата си предаването на джуди".Иначе те могат да си се "завръщат" навсякъде където не са били. Какъв евфемизъм - да наречеш завръщане тоталното изгонване от телевизионното пространство.
6
5
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 години
Господари на Уеба вие сте нашите фараони и мистреси БДСМ *** Яко качаци и баджаци. Редовно ви гледам, браво !
5
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя на снимката прилича на ци ганин
4
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък хората повръщат. Какъв е смисълът от съществуването на такова предаване не е ли по-добре да пуснат нещо образователно. То в държавата на Боко тиквата само такива останаха 80%-ви ***.
3
13
 
12
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
И тези малко преиграват. Всички телевизии без "Европа" са пълен шит. Плюят без да и мерят големината. Щом Виктор Николаев си позволи да плюе в ефир, забрави!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там вече ще се гледат и гафове на потребители в интернет и влогъри и всевъзможни интернет "звезди" а тука от такива новинарски медии ще сме нещо като солта на такова предаване.