Радка надви Лора и Ники, грабна 100 бона в MasterChef

Победителката оцеля в цели шест елиминации
Обновена: 29 май 2019 12:32 | 29 май 2019 12:20, Александър Попов
66
Радка надви Лора и Ники, грабна 100 бона в MasterChef
Снимки: MasterChef

Радка Булман спечели титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева на големия финал на шоуто вчера. Тя се справи с конкуренцията на Лора Капустина и Николай Бойков.

Радка впечатли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу със смели и иновативни идеи, изпълнени с техничност и класа. Пред погледите на съпруга си Торстен, дъщеря си Марта, сестра си Анета и мъжа й Николай, както и своите колеги от кулинарното шоу, тя представи интерпретация на морска и земна тематика в своето авторско тристепенно меню и завоюва сетивата на журито.

Тя се превърна в голямата изненада на шоуто със своята борбеност, смелост и усет към кулинарните изкушения. Радка оцеля в 6 елиминации и готви цели 45 пъти – повече от всеки друг състезател в петия сезон. Тя имаше да учи много и демонстрира най-голям прогрес в хода на играта.

Пътят й до финала беше дълъг и труден, но тя никога не се поколеба да сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу смели авторски ястия. Радка впечатли журито с цялостното представяне на MasterChef меню от предястие, основно и десерт, защото беше изградила стройна концепция, в която вкусните ястия следваха ясна последователност, а презентацията на всяко от тях беше безупречна.

След като спечели престижната титла и голямата награда от 100 000 лева, Радка призна, че 3-те месеца далеч от семейството й са си заслужавали, защото е научила много и е горда с постигнатото. Тя призова всеки, който има мечта, да се "вземе в ръце и да даде газ", защото тя е доказателството, че мечтите се сбъдват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Sunny преди 4 години
Радка заслужаваше най-много, браво! На финала се представи най-добре и с най-малко грешки. Евала!!!
45
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честито на победителката Радка! Тя готви много хубаво, прави много хубави ястия - предястия, десерти и др. Някои от коментаторите мислят, че Радка е ромка, но аз мисля, че тя си е българка, защото е бяла в лицето. Защото хората си мислят, че е ромка, сигурно затова не са доволни, че тя спечели. Защото много от коментаторите преценяват хората по това какви са се родили, а не по качествата и възможностите им. Но според мен Радка е българка. Но който и да беше спечелил жив и здрав да е.Аз не злобея
44
8
 
4
 
! Отговори
Боряна преди 4 години
Леле йес още в началото си знаех че Радка е новият мастър шев на България. Тя е супер забавна и сладка много се радвам че спечели тя еманоил и рори ми бяха най- любимите и йесс Радка успя да се докаже и си сбъдна мечтата . Ако Радка го чете знай че сме те подкрепяли винаги зад екраните БРАВО👏👏👏👏
43
5
 
0
 
! Отговори
Боряна преди 4 години
Леле йес още в началото си знаех че Радка е новият мастър шев на България. Тя е супер забавна и сладка много се радвам че спечели тя еманоил и рори ми бяха най- любимите и йесс Радка успя да се докаже и си сбъдна мечтата . Ако Радка го чете знай че сме те подкрепяли винаги зад екраните БРАВО👏👏👏👏
42
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 4 години
До .Отколкото е една дума, ама как да знаеш
41
1
 
2
 
! Отговори
Абв преди 4 години
До АнонименНаучи се да пишеш, пък тогава си давай *** мнение
40
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че тзи дори не знаеше имената на сосовете, коото слага и на продуктите. На повечето ястия също. Как взе иьведнъж да ги готви така виртуозно?
39
13
 
17
 
! Отговори
нагласен финал преди 4 години
И на мен ми се видя странно последното издание на предаването и направо нагласено.Прекалено подредено, а и тези награди преди финала, явно така са решили и подредили, на един уреди, на друг пътуване до Дубай, третия знаете какво.Нищо от това, което представи победителката не беше в неин стил всъщност.Беше направо комично, а десерта и беше грозен на външен вид.Не знам журито как се произнасяше като почти не опитваше.Роу беше много враждебна към Николай и Лора.Няма да ги гледам следващия път.
38
11
 
18
 
! Отговори
. преди 4 години
Силвена Роу през цялото предаване се държеше коренно различно с Радка, от колкото с другите двама финалисти. Беше очеизваждащо. После не било нагласено.
37
9
 
20
 
! Отговори
Само мнение преди 4 години
Само на мен ли ми се видя "странно" това на финала? Лора - ястия стил Лора; Николай - ястия стил Николай, т.е. ястията им бяха като продължение на показаното в цялото предаване. Радка ... - нищо общо с предходните предавания, сякаш някой друг е приготвил финалното и меню. Не мога да коментирам вкуса, който всеки път беше хвален от журито, но презентациите ѝ не впечатляваха с нищо и често бяха критикувани, а за финал - изненадващо вулкани, пушеци, чудеса и провал с елементарна шоколадова сфера...
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво е това русото недоразумение на снимката?
35
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капустина ли е млад и талантлив Български готвач? - ха ха ха На мен не ми пречи ,че е капуста на руски -на бг зелева , ама Не става за Мастер шеф - с тези муцунки и чалгарско самочувствие ,без покритие - надменно селянче ,тръгнало с грисхалва на финал !Браво на Радка ,дай Боже повече като Радка готвачи в ресторантите !
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя, белокосия *** на снимката...да няма хемороиди, че гледа така нас..но
33
17
 
13
 
! Отговори
Ей №41 преди 4 години
Мнооого си ***, Саше! Що се зарадва, че вместо един млад и талантлив БЪЛГАРСКИ готвач да спечели и да започне да се развива и инвестира тези пари в БЪЛГАРИЯ, джендърите решиха да дадат 100 бона на д.ъ.р.т.а.т.а ромка дето ще си ги прибере и ще офейка да си ги харчи в чужбина, за това ли?!За пореден път се показа как в България обичаме да даваме на *** те пари ей така, щото са малцинство. За пореден път се доказа, че джендърите стават все повече от истинските БЪЛГАРИ!!!
32
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А може ли тая от журито, Силвяна ли е ква е, да не мяка поне?
31
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Радке ! Много се зарадвах ,че този път дадоха победата справедливо.Отварай бързо ресторант - мидите сен жак, еленско в дъбова гора и вулкана -ммм.а пък нафуканото Лоре как се опули - ха ха ха - то фасони ,то чупки и нъц.тръгнала с грисхалва и картофена салата .пък доктора с тез 20 ферменти ? дано журито не са се одрискали.
30
2
 
10
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Салата Цезар 36 Да те питам нещо ...Много ли обичаш социализма, та плюеш по всичко което ни заобикаля и показва по телевизията ? А нещо за Тромбата на Вили , а ?Страшно предаване беше.
29
11
 
33
 
! Отговори
Чикън преди 4 години
Ей, злоби, това е тв игра за готвачи. Не избираме ариец на годината. И тримата бяха достойни за финала и заслужаваха да спечелят. Най-малко грешки във финала допусна тая жена. Каквото ще да е....Това са правилата на играта. Какво се давите? Ако избирахме по раса трябваше да спечели американчето, нали знаете? Той поне не е завистлив балкански комплексар.
28
17
 
13
 
! Отговори
ТОЛКОВА ЛИ НЯМА преди 4 години
Достойни БЪЛГАРИ за тая награда, ами отново я тикнаха в ръцете на малцинствата?! Предния сезон турче, сега *** ........ Явно и продуцентите са от този етнос. Голям МИНУС за тази ромска пародия!
27
17
 
18
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Само да попитам, беше ли по едно време с черна престилка. Това означаваше, че е била на елиминации с друг участник, като причина за това е било лошо приготвено ястие. А от останалите двама защо не мога да се сетя, дали някой е бил с такава престилка. Първото място не трябва ли да се даде, за цялостното представяне на участника? Много интересно, защо тя винаги беше уверена, че ще спечели въпреки, че и се наложи да облече черна престилка. Нагласена работа.