Радка надви Лора и Ники, грабна 100 бона в MasterChef

Победителката оцеля в цели шест елиминации
Обновена: 29 май 2019 12:32 | 29 май 2019 12:20, Александър Попов
66
Радка надви Лора и Ники, грабна 100 бона в MasterChef
Снимки: MasterChef

Радка Булман спечели титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева на големия финал на шоуто вчера. Тя се справи с конкуренцията на Лора Капустина и Николай Бойков.

Радка впечатли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу със смели и иновативни идеи, изпълнени с техничност и класа. Пред погледите на съпруга си Торстен, дъщеря си Марта, сестра си Анета и мъжа й Николай, както и своите колеги от кулинарното шоу, тя представи интерпретация на морска и земна тематика в своето авторско тристепенно меню и завоюва сетивата на журито.

Тя се превърна в голямата изненада на шоуто със своята борбеност, смелост и усет към кулинарните изкушения. Радка оцеля в 6 елиминации и готви цели 45 пъти – повече от всеки друг състезател в петия сезон. Тя имаше да учи много и демонстрира най-голям прогрес в хода на играта.

Пътят й до финала беше дълъг и труден, но тя никога не се поколеба да сервира на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу смели авторски ястия. Радка впечатли журито с цялостното представяне на MasterChef меню от предястие, основно и десерт, защото беше изградила стройна концепция, в която вкусните ястия следваха ясна последователност, а презентацията на всяко от тях беше безупречна.

След като спечели престижната титла и голямата награда от 100 000 лева, Радка призна, че 3-те месеца далеч от семейството й са си заслужавали, защото е научила много и е горда с постигнатото. Тя призова всеки, който има мечта, да се "вземе в ръце и да даде газ", защото тя е доказателството, че мечтите се сбъдват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
16
 
! Отговори
Салата Цезар преди 4 години
Безполезно предаване, както 95% от продукцията на телевизиите...Мастър шеф...Бланширани тъпотии върху канапе от кулинарна профанщина!А ресторантите в България са извън всякаква класация - използват се най-евтините и с изтекъл срок на годност продукти!30 годишно месо, негодно за консумация дори и от животни!Бон апети, плебеи!
25
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех кви хора почнаха да печелят...
24
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Радке, много ме радваш!
23
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е Радка и въобще тия клоуни и кой нормален го интересува?
22
16
 
29
 
! Отговори
Чикън преди 4 години
Бай *** умира, че една Радка може да се развие толкова и да постигне нещо, макар и в тв предаване. Бай *** мрази всички и по всяко време. Шампион е!
21
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая Радка много ми прилича на Лилито Павлова. На акъл са на едно ниво, само дето Радка сигурно готви по -хубаво :D
20
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително талантлива, работлива и амбициозна жена е Радка! През цялото време готвеше много вкусно, а останалите я подценяваха заради скромният произход, външният вид и говора, но тя просто си има качества и спечели напълно заслужено. Браво! Едно от интересните предавания, а журито със Силвена Роу беше супер!
19
6
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Саше, тези бонове съкровищни ли са или приватизационни?
18
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да опропастиш храна за 1 месец за да сложиш в 3 чинии по 100 г, е това не го разбирам.
17
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е сценарий, дори и това кой какво да сготви.
16
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че свърши тая глупост.
15
8
 
9
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Аз се чудех що в коментарите на "днес" е пълно с ***, те се забавляват от сутрин до вечер с риалитита дето за кефа на публиката хвърлят и прахосват храна за хиляди левове. Това е нищо повече от фрийк шоу. само ги вижте всичките тея кривите на снимката.
14
13
 
58
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Защо да не приемем,че няма нищо нагласено, а Радка заради своята упоритост успя. Още повече,че самото жури винаги отбелязваше, че ястията и са много вкусни. Това, че е научила много неща за кулинарията е похвално. Хайде сега да видим кой ще обвини българите, че имат негативно отношение към ромите. Тя успя, заради качествата, които има и желанието да покаже, че всичко се постига с много труд и желание за перфекционизъм. Поздравявам Силвена Роу затова, че внесе свежест в предаването.
13
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Радка,тя израстна най-много в предаването и започна да представя много сложни ястия.Лорчето с картофената салата,нямаше как да спечели,трябваше нещо много креативно за финал ,а не грис-халвата,която баба ми прави за 5 минути и без да е мастършеф.
12
10
 
20
 
! Отговори
Край преди 4 години
Да ви занимават с часове с това кой какви татлии бърка и как ги пържи, вари и пече е част от оскотяването.А пък това да гледаш как некой ще нахлупи тенджара на главата на друг щото не вари добре нещо си или да хвърля спагети щото е много "разярен" е ултра мега гига хипер тъпотия. По нагласено е и от кеча и си мислех че не може да намери публика тук. Лъгал съм се.
11
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BTV имат кулинарно предаване? Изненадан съм, по принцип от сутрин до вечер има турски сериали там!
10
13
 
6
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
преди време опитах да гледам единн от сезоните , но преиграват и не се търпи колко са фалшиви . А когато някой спечели някое подобно предаване , винаги в ума ми изплува фразата "Сделка или не", важно е след като спечели кой ще им играе по правилата
9
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая със зеленото отляво на чалготека мята салфетки ли е? Така е застанала, все едно току що са пуснали Преслава!
8
31
 
38
 
! Отговори
Счети преди 4 години
Гледам шоуто от самото начало и ми е трудно да схвана как изведнъж на финала Радка успя да сготви три ястия на нивото на ресторант от Мишлен, а преди това доста често едвам оцеляваше. За мен рецептите, с които спечели са и били изготвени от професионални готвачи, които тя само е изпълнила. Докато Ники и Лора бяха със собствени авторски рецепти и заслужаваха много повече победата, но това си е само мое мнение.
7
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това със зелените дрехи... Бляккк отврат.