Предаването "Видимо и невидимо" търси решение на ключови проблеми в столицата в специална рубрика

Водещият Калин Манолов и експерти ще дискутират най-добрите управленски стъпки 4 поредни недели от 17:30 часа по Bulgaria ON AIR
8
Предаването "Видимо и невидимо" търси решение на ключови проблеми в столицата в специална рубрика

Коментарното предаване "Видимо и невидимо" с водещ Калин Манолов се фокусира върху проблемите на София и управленските решения, които биха подобрили качеството на живота в столицата.

Месец преди да излезе в летен отпуск, предаването в ефира на Bulgaria ON AIR стартира специална рубрика "Обнови София". През целия юли, всяка неделя, от 17:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR, Калин Манолов и експерти от различни сфери ще потърсят решения на концептуални проблеми, на които се гради управлението на столицата.

От 7 до 28 юли 2019 зрителите ще проследят дискусии по ключови теми, сред които нуждата от програмно бюджетиране в столицата; изработване на Общ устройствен план, който да управлява развитието на столицата; програма за "нулева толерантност", която да гарантира реда и сигурността в града и постепенно децентрализиране на местната власт.

В първото издание на рубриката "Обнови София" Калин Манолов и доц. Красен Станчев ще коментират начина, по който сега общината разпределя и харчи парите на софиянци. Зрителите ще чуят и мнението им за това възможен ли е ефикасен контрол върху приходите и разходите при такъв тип бюджетиране и толкова централизирана местна власт.

"Започвам тази рубрика от грижа за града, в който живея. Наистина, София се обновява, но това става бавно. В разговорите ни с експерти този месец ще се опитаме да изградим макрорамката на дебата за София, който искаме да чуем наесен, и в който имаме право да участваме. И не само да участваме, но и да определяме правилата му. За да се обнови София", коментира водещият Калин Манолов.

"Видимо и невидимо" е коментарно предаване за политика, общество, култура и философия. Всяка неделя от 17:30 часа водещият на предаването Калин Манолов среща зрителите с водещи експерти, които анализират актуални за обществото теми.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
що не му намерят друга ясла например да продава вестници тая работа не му се отдава
6
1
 
2
 
! Отговори
баба гицка преди 4 години
тоа като журналист е една голема нула също като оная нито гана нито елена и за заводски стенвестник не стават но за кабеларката стават
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък го харесвам като водещ. А Вие сигурно сте почитатели на проф Вучков, или на ония с гадателките......ентелегенти
4
3
 
10
 
! Отговори
11111 преди 4 години
Кой гледа предаванетего на този ***! Тази телевизия някой гледа ли я!
3
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
предаването не ми харесва канят се хора които злобно се изказват срещувсичко
2
4
 
15
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ !!! преди 4 години
ЖИВО МЕ ИНТЕРЕСУВА дали Калин Манолов, а също и експертите, които е поканил, са родени и израснали в София?Близо 70 години, с много малки изключения, на кметския стол и около него се пъчиха придошли от не знам къде и доказали преданост по партийна линия. Тяхна пътеводна светлина е изразът "Как щях да съм идеалният столичанин, ако можех!"
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това не можели да бъде не от голямата община , а от всяка по малка!