Новите технологии. Опасно ли е 5G за здравето?

Вижте темите в "България сутрин" на 30 юли
Обновена: 30 юли 2019 10:40 | 29 юли 2019 19:05, Красимир Ангелов
66

Ето основните теми на "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 30 юли, вторник:

Бъдещето на ЕС. На прав път ли са Балканите?

Новите технологии. Опасно ли е 5G за здравето?

Безсъние през лятото. Експерти съветват как да се преборим

След крупното анонимно дарение. Ще заживее ли нов живот къщата на славната Райна Княгиня?

Българският оптимизъм. Очакваме ли по-добро бъдеще?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SpecterНе я внедряват веднага, защото е скъпо. Но са почнали в САЩ, Китай и на места в Европа - в Швейцария със сигурност. А на кому е нужно - техниката се усъвършенства, и това е непрекъснат процес. Няма как да спре, докато не се промени парадигмата или не привършат ресурсите.
40
0
 
9
 
! Отговори
Specter преди 4 години
Щом все още се задават толкова въпроси относно 5G мрежите и никой не дава конкретен отговор значи, че все още никой не е наясно какви ще са последиците. В историята на човечеството има много примери в които са направени много открития които веднага се внедряват в живота на хората и чак след това почват да се търсят проблемните им неща! Затова и тези опити и ЕКСПЕРИМЕНТИ ни привръщат в опитни мишки (ще оживеят или няма да оживеят). На кому е нужно 5G след като и скороста на 4G не се изпол. на мах
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SHEFAСложи си телефона в кошера и периодично им звъни на пчелите. Апаратът излъчва много по-силно. Ако има проблем, ще си проличи.
38
4
 
1
 
! Отговори
Да бе да преди 4 години
До ахаАб вие сигурно имате и различен интернет.България не е сред първите с 5G мрежите даже тук чувствително изоставаме.
37
5
 
0
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
До много ясноЕ как не знеш ли чи в новата физика 5G мрежата клонира хора и те за това се увеличават в световен мащаб.
36
3
 
16
 
! Отговори
аха преди 4 години
фактите говорят сами. стотици птица са умрели след експеримент с 5G в Холандия https://captain-planet.net/hundreds-of-birds-dead-during-5g-experiment-in-netherlands/А дали за хората не е опасно? Защо България е една от първите държави, които въвеждат 5G. опитни зайчета ли сме..
35
3
 
3
 
! Отговори
много ясно преди 4 години
До НакраткоМного ясно, 5G мрежата има свойството да мултиплицира хора, брат. Мани ги по старите. Аз изучавам физика от Хойкинг, Спилбърг и, естествено, Теслааа.
34
8
 
1
 
! Отговори
Накратко преди 4 години
Човечеството ще се затрие ама всяка година се увеличава с 50 -70 милиона.Най-много се увеличава населението та където 5G мрежата е най-развита а това е Китай.Удивително се възхищавам на образованието на по старото поколение.Тия коя физика са учили.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5 пента G грам - пентаграм технология
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За които има рак е добре намалява развитието ама които няма ще развие
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой му пука за човека ще се правят роботи и толкоз
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отслабва съединителната тъкан на човека и се получават изсипвания и хернии също влияе и на вестикулярния апарат с чувство на виене и залитане на природата влиянието е изчезването на водата
29
2
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Нещо за умрялите гълъби на покрива на НДК да кажете, при тестовете на тая клетка? Или измряха само за час от скоротечен птичи грип, или свинска чума?
28
14
 
1
 
! Отговори
ит програмист преди 4 години
5G е полезно за здравето
27
2
 
3
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Анонимен Всичко, което си изброил наистина е опасно за здравето. И ти го казвам като специалист по въпроса. Само дето медицината все още не може категорично да го установи или не иска.
26
2
 
12
 
! Отговори
"специалиста&qu преди 4 години
За неспециалистите само ще допълня, че това е равносилно да стоиш с часове пред антената на една СВЧ релейна станция. Като предпазна мярка препоръчвам ходенето с метално цукало на главата или в краен случай каска от станиол(засега е шегичка, но може да стане горчива реалност). Честно казано, леко ми настръхна косата, когато прочетох техническите параметри на тази прехвалена система. Като идея може да е отлична, но последствията може да са катастрофални. На мене лично 5-G не ми трябва.
25
2
 
9
 
! Отговори
"специалиста&qu преди 4 години
5-G e потенциално опасно и поради това не би трябвало да бъде разрешавано преди да се направят съответните тестове за влиянието му върху човешките организми и всякакви други "изми". За разлика от досегашните клетъчни системи 5-G използва две нови технологии: включването на честоти от СВЧ спектъра (3-4 ГХц;26-28ГХц и 38-42 ГХц) и използването на нов тип антени т.н. МИМО, които позволяват излъчването на много по-концентрирана елмагнитна енергия и то именно в тези СВЧ обхвати, вътре в помещения.
24
3
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ОТ ВСЯКЬДЕ ИСТЕРИИ ВНУШЕНИЯ ВЕРБАЛЕН ВАМПИРИЗЬМ ИМА ХОРА ЕМОЦИОНАЛНИ ВАМПИРИ СПРАВКА ГУГЬЛ
23
8
 
11
 
! Отговори
Мунчо преди 4 години
До ЧочоУмрели птици в Хага в следсвие на експеримент с 5G няма. Има умрели птици - не е ясно от какво - отровени, вирус или каквото още може да бъде. По това време не е имало елксперименти с 5G на това място. Всичко е интернетска измислица - както обикновено.
22
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Далекопроводите са опасни за здравето, водят до рак! Радио/тв предавателите са опасни за здравето, водят до рак! Мобифоните са опасни за здравето, водят до раk! WiiFi рутерите са опасни за здравето, водят до рак! 3G мрежите са опасни за здравето, водят до рак! 4G/LTE мрежите са опасни за здравето, водят до рак! Това е историята на тези суеверия - потърсете ги, гугъл е запазил всичките истерии. Сега просто е на ход истерията на нискообразованите срещу 5G. После ще е срещу 6G, 7G, 8G и до безкрай.