Новите технологии. Опасно ли е 5G за здравето?

Вижте темите в "България сутрин" на 30 юли
Обновена: 30 юли 2019 10:40 | 29 юли 2019 19:05, Красимир Ангелов
66

Ето основните теми на "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 30 юли, вторник:

Бъдещето на ЕС. На прав път ли са Балканите?

Новите технологии. Опасно ли е 5G за здравето?

Безсъние през лятото. Експерти съветват как да се преборим

След крупното анонимно дарение. Ще заживее ли нов живот къщата на славната Райна Княгиня?

Българският оптимизъм. Очакваме ли по-добро бъдеще?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
14
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Прочетете за експериментите проведени В Хага с 5G технология и тогава се правете на умни разни ай ти пишман специалисти и ти Панко-11 -сигурен съм с изпържен мозък ,неможещ да прецени разумните граници на каквото и да е !!!
20
2
 
3
 
! Отговори
така де преди 4 години
До ГОГОТи не ги мисли руснаците, те си имат вилсаком, които се борят с простолюдието досущ с твоите номера. Виж "Сети 5G и вышки убивают птиц и детей", може да се познаеш.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19Ултравиолетовите лъчи са с по-висока честота от светлинните, както и рентгеновите лъчи и гама лъчите. Все са части от електромагнитния спектър.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги съм си мислил, че ниските честоти, са по- опасни от високите. Все пак слънчевата светлина е с висока честота на вълната (всички лъчи). Но тук има и коментитат неразкрити физици. Почнах да се замислям... Дали пък не са ни лъгали физиците
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че колкото е по-висока честотата, толкова по вредно е лъчението
16
6
 
4
 
! Отговори
ГОГО преди 4 години
Опасно е,но руснаците са му намерили колая!Телефоните вървят заедно с раница,за батерията,и германска каска против високочестотните излъчвания на телефона!!!
15
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 4 години
5G Е много опасно за здравето на хората!! То е създадено от *** и Илюминатите. Единствената му цел е да изпържи мозъците на хората и те да станат роби!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
да знаете ,коментарът-,,?елтак в Ав?тралия,,не е мой
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опасно е за здравето на сороската пропаганда - всеки ще може да чете и отсява фалшивите сороски напъни !
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5G е опасно за здравето на американската икономика, щото китайците са много напред в тая област.
11
12
 
10
 
! Отговори
IT специалист преди 4 години
Имам 3ма колеги, които загинаха още при теста на 5G то. Това е нещо ново и непознато. Просто както си работи и... изведнъж откача, скача и ти прегризва гръкляна!! Навсякъде кръв, пллът.. 5G е много опасно хора, стойте далеч от него!!
10
17
 
12
 
! Отговори
панко преди 4 години
За средностатистическия *** българин всичко ново е опасно. Безопасни са жълтите хартиени вестници, ефирната телевизия, новинарските емисии и не на последно място сайтове като вяранюус и различните фейсбук групи. Па ти *** му обяснявай после...
9
6
 
26
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Човешката алчност е безмерна и тя ще ни убие с тези нови технологии Преди години знаехме за една G точка и тя и няколко други бяха достатъчни за да бъдем истински и пълноценни мъже в общуването с жените . Сега младите мъже са полови инвалиди и правят секс със скапанити компютри и смартфони .Велика отврат и адска гнъс казваше преди време един готин пич-Кембъла .А що се отнася за 5g технологията при изпробването и са падали мъртви птици,в Калифорния протестират заради рака и инсулта които причиняв
8
2
 
3
 
! Отговори
?елтак в Ав?тралия преди 4 години
Не е истина колко си скарана с технологийте. 5Г не значи Г-класа а трансфер на данни с честота. Чети, образовай се!
7
2
 
19
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До от СиднейАвстраляяОу брат недей коментира матери която е далеч от твоя ИТ бит и култура. Преди години бях радист и свързочник в армията и знам за какво иде реч. Просто е опасна 5Г излъчването....мощността му е колкото на голям радар на крайцер и затова ги разполагат на най-високата точка над мостика за да не бъдат облъчени. То и при мобилните радари на ЗРК имаше изисвания да са над 40 годишни сужещите заради облъчването което могат да получат в въртящия фургон на платформата на камиона.
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
. "Направо в микровълновата си сложете главата."Мислих, че си По-умен, защото си IT-специалист.Ти правиш ли разлика между електромагнитни вълни с честота от микровълновия диапазон и такива от радиовълните?
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бе не знам какво е опасно и какво не е опасно. Ама влезте в гугъл и проверете какви са били стандартите на Световната Здравна Организация за качеството на спермата на здрав мъж преди 20-30 години и какви са сега. Това не са теории на конспирацията, а факти на Световната Здравна Организация. Потърсете сами и се информирайте. Никой не може да каже на какво се дължат тези промени. Дали е от храната, дали е от мобилните телефони. Но е факт, че промени има. Човечеството само ще се затрие.
4
6
 
19
 
! Отговори
от СиднейАвстраляя преди 4 години
Ааа не, не е опасно, Само малко. Особено децата нищо им няма. Направо в микровълновата си сложете главата. Те от 10-15 години могат да пуснат над 2 Гхз честоти за бита, като почнем от сателитни приемници, уайфай модеми, радио играчки. Те така случайно не искат да ги пуснат на 5 Гхз щото не са се сетили по рано че ще им реши куп проблеми с загубата при преноса. И сега колко сме гениални да надхвърлим 2гхз щото 20 години за кво се мъчихме, давай пускай 5 Гхз а може и 10Гхз носеща честота и сме ОК
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако 5G е от Китай е напълно безопасна, но ако е от другаде е много опасна технология.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да! Опасно е! Хиляди души работиха над това и сега, ще си го инсталират, където им живея семействата и ще замълчат ... заради парите! Нищо, че повечето са в индустрия, която им носи стотици хиляди на година!ПП - Сарказъм ...