Споделените тротинетки. Прибърза ли София с електрическите скутери?

Ето основните теми в "България сутрин" на 28 август
27 авг 2019 19:05, Красимир Ангелов
15

Това са основните теми в сутрешния блок "България сутрин" на телевизия Bulgaria ON AIR:

Споделените тротинетки. Прибърза ли София с електрическите скутери?

Плащането в брой. Трябва ли да се увеличи таванът до 20 хил. лв.?

Горят "белите дробове" на планетата. Защо Бразилия отказа помощ от 20 млн. евро?

Музика без срок на годност. Група "Остава" отбелязва 27 години на сцена с биографична книга

Град на бъдещето. НА ЖИВО: Може ли лифтът до Копитото да стане летящ ресторант?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
men преди 4 години
карат като гламави не само в бугаищаня но и в бели държави като швейцария. някои цъкат на телефончето даже с едната ръка, слушалчици в ушите инак като видят двама пешеходци на тротоара от 50 метра се почват бибитки, свирене, викане, все едно им е бащиния. да плащат застраховка и да им се сложат номера след като са моторизирани и да се карат само на пътя.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При нас явно нещата ще станат по обратния ред - докато не правят велоалеи, хората ще си карат колелото и тротинетката, където могат. Когато станат масово използвани, започнат да зачестяват инцидентите и се надигне се народа и се направи нормална, европейска инфраструктура за нежелаещите да висят в задръствания и да се тъпчат в нередовния градски транспорт. Пък дали някой ще кара с 20 или 50 км/час си е личен избор. Аз се пребих с колелото и вече внимавам една идея повече.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам за всички скандинавски страни как е, но в Стокхолм велосипеда и тротинетката са царе на пътя. След това е пешеходеца и най-накрая са тия с колите. Огромен град, широки улици, обособени ленти за велосипеди и тротитентки, място за пешеходци, светофари за всеки един участник в движението. Резултата - никакъв трафик в центъра. Има изцяло затворени за автомобили улици. И да, всеки се пази от колелото и тротинетката, всеки си гледа в пътя и не се сърди, че е блейка и някой го е бутнал.
7
2
 
6
 
! Отговори
на запад преди 4 години
До АнонименКак е в скандинавските страни с велосипедите, по същия начин? Стига с този комунизъм го размятате като плашило! Ако не беше социализма запада нямаше да развие толкова социалната си политика. Сега нашите защо отиват там, отново заради социалната политика на тези страни. Социализмът си имаше и своите положителни черти, които запада ги взе и се ги развива, а някъде пак на запад почнаха да ги свиват. И затова са броженията!
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споделеното каквото и да било си е жива стъпка към комунизъм.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паспорти ще имат ли тези *** тротинетки на ток?
4
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Светът избързва с електричките въобще. Батериите са много вредни, а въпросът с тяхното рециклиране не е решен. Нямаме подходящи технологии за сега по тоя повод.Тротинетките са огромна нелепост. Нямат практическа стойност, но са модерни и на това се разчита! Същото е като с джендъризма- модерно и ненужно, но желано от плоскоглавците, понеже е "фешън". И едното и другото ни го налагат със сила и разчитат на "сбърканите поколения". Те не се усещат и скоро ще си платят с лихвите.
3
7
 
20
 
! Отговори
1234 преди 4 години
пълна глупост !!!!! герб харчат ли харчат а всеки областен град страда от липса на тротоари!
2
0
 
32
 
! Отговори
80% преди 4 години
По публикацията работи: ***. Смазал се е от работа. Пет заглавия ей така в нищото, 80% от които под въпрос. Или е някакъв извратен опит за хайку?
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не схванах. Не можели по опростено. Имам средно, нямам висше.