Камен Алипиев лоша дума за БНТ нямало да каже

Всеки взимал своите решения и имал своята карма
49
Камен Алипиев лоша дума за БНТ нямало да каже
Снимка: Булфото, архив

След новината, че може да бъде уволнен от БНТ заради това, чие няма диплома за висше образование,
емблематичния спортен водещ Камен Алипиев пусна пост в социалната мрежа Facebook.

"Благодаря Ви! Обичам Ви! Мълча и ще продължавам да мълча! Няма да кажа никога една лоша дума за БНТ, така ме е научила легендата, великата Нери Терзиева, с която имах честта да поработя в друго грандиозно начинание – ЕФИР2! Ако аз съм някой, това е единствено благодарение на телевизията Майка! Моля ви, не обиждайте никого! Всеки взима своите решения и има своята карма!", написа той.

Досега Алипиев беше изпълнителен продуцент в новата дирекция "Спорт".

Дирекцията беше създадена в началото на юли, малко след като Емил Кошлуков стана генерален директор на БНТ, и бе оглавена от Сашо Йовков.

Така спортните журналисти бяха отделени в самостоятелно звено, след като преди бяха в продуцентски център "Спорт" - част от дирекция “Информация”.

Камен Алипиев започва работа в БНТ през 1987 г., а от 1992 г. е в спортната редакция. Коментира баскетболни мачове, а също и състезания по алпийски ски, но се оказа, че не е завършил университет.

Според някои обаче истинската причина за отстраняването му от поста е,  че Камен Алипиев проведе протест пред БНТ с искане на оставката на тогавашния й програмен директор Емил Кошлуков,който сега оглави телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: спортбнткамен алипиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сиси дългото бедро си отмъщава.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега като остане без работа ,да видя какво ще работи друго ! И после ще му спре ентусиазма да приказва.
45
1
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ... НЕ СВЪРШИ.Автор: Георги Илиев Митев.ПОТЪРПЕВШ ОТ ПОЛИЦИЯТА И ОТ ДРУГИ.Град София (2014).
44
0
 
6
 
! Отговори
Бентли преди 4 години
До 17 Фразата "Господ е българин" е на Петър Василев-петела, заедно с Николай Колев-мичмана, когато коментираха мача: България - Франция 1993 г.Благодарение на който се класирахме за световното по футбол в Сащ 1994г.
43
1
 
9
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
До 33Пропусна също Идакиев с ,,Атлас,, Петър Вучков и ,,Минута е много,, ,,Всяка неделя,, с Кеворкян и куп други интересни тогава пррдавания!Е имаше и недоразумения, като Гарелов но общо взето беше добра телевизия!Сега и Нощни птици махнаха... Позор за пазардж.клийчето
42
0
 
8
 
! Отговори
Асад преди 4 години
До 40 Пич, човекът е покойник не се говори така! Въпреки че си беше доста спънат като водещ
41
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е той цял живот го храним в БНТ остана и да каже лоша дума :)
40
3
 
6
 
! Отговори
асд преди 4 години
гербаджийска телевизия, само дизайна го оправиха много добре - на световно ниво....но гербаджиите я хванаха тая телевизия...нова и бнт са гербаджийски, тенденциозни телевизии...вредни
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербаджийската телевизия, която ни убеждава че имаме спорт, а нямаме един златен медалист от олимипиада вече над десетилетие...какъв спорт има България..Не ми се занимава с вас...едни и същи смешници коментират...свобода маданска, тоя и някъв петел...смешници...взимат пари за да лъжат народа като вожда им...заради такива нивото пада, защото не се казва истината, а само се мазнят заради някаква заплата
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споням си като в телевизията работеше и онова дърво Димитър Цонев, наречен Пъпеша, който го сложиха само защото беше син на Коста Цонев и Анахид Тачева.Тотален некадърник.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Калинката Кошлуков започна с чистките.
36
3
 
5
 
! Отговори
до 37 преди 4 години
Там е работата, че не владее и езици и е пълен дилетант в областите, които коментира.
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде има закон че трябва висше да работи в телевизията? Ако владее езици и се справя добре защо му е диплома?
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29 Май информацията ти е за Кошлуков ! Слагач !
33
6
 
22
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 4 години
Потомствен връзкар. На фона на някои други може и да е добър, но на мен винаги ми е било досадно тенденциозното му коментиране що се отнася ео любимите му отбори. Оставя впечатление на досаден всезнайко. Оказва, се че дори не се е постарал една диплома задочно да изкара да отбие номера.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога няма да има в тази телевизия хора като Мария Тролева, Георги Ламбрев, Никола Филипов, Хачо Бояджиев, Бригита Чолакова, Лили Ванкова Анахит Цонева-Тачева която все ощее жива за разлика от другите. които се пренесоха в един по хубав свят. Без тях телевизията опустя. От както тези даровити хора изчезнаха първа програма не съм я запаметил в телевизора. Няма я обаятелноста красотата и качествените предавания.
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
История бг ,култура бг ,библиотеката ,Джинс ....Куп тъпотии по БНТ .Спомням си преди децата не знаеха ни един професор какво е казал,но знаеха Ботев и Левски ,Симеон Велики .Сега нищо не знаят за историята ,но знаят какво е казал някакъв професор .
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хах... почва работа през 87ма... тва малко като нашата прокуратура... требало им е 32 години да разберат че няма диплома и да го уволнят... въйййк бе...
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, значи първият, който трябва да си отиде е Кошлуков. Именно ГЕРБ го поставиха него.
28
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без висше образование в БНТ още от 1987г.!!!Другарят Алипиев ,май е бил доносник на ДС ,щом е успял да си намърда мазната физиономия ,още през комунистическо време!