Никол Кидман и Рийз Уидърспун отново в "Големи малки лъжи"

Актрисите водят преговори за трети сезон на сериала
5 сеп 2019 17:08, Петя Славова
1
Никол Кидман и Рийз Уидърспун отново в "Големи малки лъжи"
Снимка: БТА

Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят възможността да участват в трети сезон на сериала "Големите малки лъжи", съобщи Контактмюзик.

Макар продуцентите на сериала да настояват, че няма да има трети негов сезон, 52-годишната Кидман и 43-годишната Уидърспун водят преговори за връщането на "Големите малки лъжи" на малкия екран.

Кидман наскоро сподели пред телевизия Ай Ти Ви, че разговаряла с Уидърспун и че двете си казали, че участието им в "Големите малки лъжи" е сред най-добрите им актьорски изяви. "Ще проучим възможността да участваме в трети сезон на сериала", увери Кидман, цитирана от БТА.

Сериалът "Големите малки лъжи", базиран върху едноименната книга на Лиан Мориарти, получи ласкави отзиви от критиката и зрителите. Уидърспун по-рано отбеляза, че за нея решаващият фактор дали сериалът ще има трети сезон е дали са останали достатъчно неща за Петорката от Монтерей, които да бъдат разказани.

"Става дума за невероятна група актьори, продуценти, сценаристи и режисьори", каза програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс.

Той неотдавна обсъди твърденията, че имало спречкване между режисьора на втория сезон на сериала Андреа Арнолд и изпълнителните продуценти Жан-Марк Вале и Дейвид Кели заради появила се на сайта IndieWire информация, че Арнолд е поел в ръцете си творческия контрол. "Хрумването, че творческият контрол е поет от режисьора, не отговаря на истината", уточни Блойс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
hmmm преди 4 години
Има още много хляб в тази Жрица