Андриян Асенов спечели "България търси талант"

Актьорът взе титлата и награда от 50 000 лева
16 дек 2019 16:20, Петя Славова
18
Андриян Асенов спечели "България търси талант"
Снимка: bTV

Големият победител на "България търси талант" е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева. Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в "студиото" на "Късното шоу на Андриян Асенов". 

Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория "Алма Алтер" – Николай Георгиев.

"Аз съм актьор от ново поколение! Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. ... Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужвам да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!", коментира Андриян в ефира на BTV.

Негови подгласници станаха човекът –калкулатор Георги Георгиев, който беше класиран на второ място от зрителския вот. Той пропусна световно първенство в Истанбул, което пресъздаде на сцената, обединявайки двете най-сложни дисциплини в аритметиката. На трето място публиката постави децата-танцьори от Dance Station, които демонстрираха, че комбинацията от качества, дисциплина и страст са заразни.

До финала на шоуто стигнаха още Валериа Войкова, Петър Байков, който впечатли всички с приказните си гласове, а вълшебната песен на флейтистката София Иванова спечели искрените овации на журито и публиката. В последния етап се включиха Симона и Бояна, Рефат Абдуллаев, мажоретният състав "Мистерия", Адриана Хаджитенева, Реми Тоин и Свет Радославов.

В спектакъла се включиха победителите от пети сезон на "България търси талант" – "Виво Монтана", които дадоха ударен старт на предаването. За финал, Графа поздрави зрителите с парчето "Страничен наблюдател", а "златните момичета" добавиха още един щрих талант от световна класа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
икономист преди 4 години
Тези таланти могат да представляват интерес само за специализирана аудитория. Момичето, след като реди толкова добре кубчето на Рубик, защо не се яви на тест за интелигентност пред "Менса" - България? Може да постави рекорд по високо IQ. Математикът да се яви на олимпиада по математика и да я спечели. Уменията на тези хора, просто не са за такъв формат, който е предназначен за масовата публика. Многогласовият дублаж на филми бе също много интересен, но при Андриян имаше и актьорска игра..
17
4
 
1
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До абсурдистанА ти не смяташ ли, че това момче, което спечели формата също е много талантливо? Освен това неговият талант е най-интересен за зрителя, ако трябва да разграничим талантите по степен на атрактивност. Според мен това е важно, защото в крайна сметка тези хора представят талантите си пред жури и публика, и трябва по някакъв начин да събудят техния интерес. Какво атрактивното и интересеното има в реденето на кубчета и решаването на математически задачи?
16
3
 
7
 
! Отговори
някой преди 4 години
За съжаление не талантът спечели приза, а имаше наистина таланти.Ако това момче има толкова голяма нужда от парична помощ, то организаторите на шоуто, да бяха му ги дали като жест на съпричастност.Но е гадно да се види как истинските таланти не са оценени.Съжалявам ги, защото това не беше коректно спрямо тях, дори може да се каже подигравка.Жалко, но пък кой ли конкурс у нас е справедлив и честен? В която и да е област.
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много злобари и завистници сред коментаторите, ей!
14
3
 
15
 
! Отговори
абсурдистан преди 4 години
Българската коледа е за дарения , това е България търси Талант ! Обидихте истинските Таланти и обезсмислихте идеята .например малката Адриана е Гений ,че и най-добрия кавалджия се яви , имаше още няколко Блестящи Таланти а за грозното саше и зъблара нямам думи
13
4
 
24
 
! Отговори
ТалантТърси България преди 4 години
Имаше таланти-мисловни, атлетични, някои с дадено свише много!Невероятно можене да смяташ, момичето с Рубик кубовете и затворените очи, момчето с набор от гласове и т.н и т.н.Не е талант участието в хорове,капели,мажоретни състави.Това са колективни умения!А "спечелилия" можеше да нареди без да вижда един пъзел,а той чул,не дочул(имат страшен слух) "имитира".Тук не е проблема някой с вафли и дрога-ри да си направи шоуто.Проблема е,че знаещите,можещите,таланттливите вече са ОМЕРЗЕНИ от ТИЯ!
12
4
 
17
 
! Отговори
Лиготиите между преди 4 години
Еврото и любимото й отроче нямат спиране."този Сашко е моят талантлив син ама вижте го бе хора""как съм горда със моят син" ОТВРАТ! ТО бива бива но "от бивол корбан не бива"ИЗЛАГАЦИЯ ГОЛЯМА!Еврото опропасти не само цялото предаване но и гала вечерта.
11
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Беше си супер предаването и декорите и оформлението беше на ниво. Спомням си едно време през комунизма как тия от Панорама си говореха колкото си искат щото нямаха ограничение за време и трябва да ги чакаш да се наприказват че да почне филма по едната от двете програми.
10
5
 
24
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Прави лошо впечатление,че тези реалитита,приключващи по Коледа са нагласени!Как точно спечели Веселка от Фермата и как точно спечели това сляпо момче от талантите!?Нищо против двамата-имат нужда от пари,но тези реалитита си изгубиха смисъла-не участвайте,нагласени и предварително се знае кой ще спечели!
9
7
 
29
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Не, Асенов нищо не спечели, то му беше подарено поради съжаление, не поради талант. И не е никакъв актьор, а имитатор и то твърде слаб. Използваше само заучени фрази, единствено имитацията на Тодор Колев беше по-сполучлива, но чак да заслужи тия 50 000, по никой начин!
8
6
 
15
 
! Отговори
gost преди 4 години
доста слабичко ....
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не гледам нищо където участва някой от дуото Евро,дуото Кънчев-Сърчаджиева,дуото Зуека и Рачков и този Петканов-долнопробно и втръснало лигавене.
6
6
 
10
 
! Отговори
133 преди 4 години
Ненчо Балабанов е в пъти по добър.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много долнопробно предаване!
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста нискобюджетно предаване с егати некадърните водещи, журито само преуспели звезди едвам ги разпознах, дано не съм си убил много мозъчни клетки за 30 минутното ми преживяване
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО НА МОМЧЕТО!
2
7
 
37
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 4 години
Ако в шоуто ги нямаше и тримата лигльов-ци ( Сашко, неговата майка Катето Евро и Петканов) със сигурност шоуто щеше да бъде много по-добро!
1
7
 
20
 
! Отговори
Щастливеца преди 4 години
Въобще не съм разбрал, че има такова предаване