"Топли хора" ще намаля димящите комини във "Факултета"

Как, разказват артистите от Destructive Creation пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 17 дек 2019 17:28 | 17 дек 2019 17:28, Петя Славова
12
"Топли хора" ще намаля димящите комини във "Факултета"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Анонимните артисти от Destructive Creation са специални гости в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR, днес от 17:50 часа. Няколко часа след като обявиха на новата си акция "Топли хора", момчетата ще разкажат за инициативата, която цели да намали димящите комини в столичния квартал "Факултета".

Момчетата от Destructive Creation добиха международна известност с проекта си "В крак с времето" като преобразиха част от Паметника на Съветската армия в София в цветовете на американски комиксови герои.

Въпреки че още останат с маски, анонимните артисти ще разкрият каква е цената на това да се създава алтернативно изкуство и защо искат да останат зад маски.

Не пропускайте ексклузивното интервю на момчетата от Destructive Creation днес в предаването „Директно“, от 17:50 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Видяхме по ТV преди 4 години
Дали са пример как може да се отоплява къща без да се замърсява въздуха.Но чухте ли какво каза възрастната ромка, в чиято къща бяха монтирали ДАРОМ въпросната инсталация?Тя рече: "Да дойдат да направАт и на другите!"С други думи, показват им как може да бъде решен проблемът, но ромското мислене работи по друг начин. Дори не помислят да си направят труда те самите да си монтират такова отопление, а призовават някой да дойде да им го подари ида им го монтира, ДАРОМ.Това всъщност е проблемът!
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фалултето ще плащат ли за парно както аз плащам или за тях е гратис. За мен гратис може ли? Работил съм 40г за тази държава, такси съм плащал и не съм осъждан ... даже ако трябва ще се прекръстя на Мюмюн. Защо продължават да насърчават лентяйте които никога не са работели. Който работи има ... аман от *** народ и стопляне на циклами.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали с пари от нашия джоб осигуряват на онези от "Факултета" помощи за отопление, изчислени така, че всяко семейство да има поне по едно топло помещение през студения сезон?Защо тогава онези горят *** и замърсяват въздуха?
7
0
 
4
 
! Отговори
wtf преди 4 години
"ще намаля" ?! и малко уроци по български също има нужда ...
6
0
 
11
 
! Отговори
Съчувствам на онези, преди 4 години
които са работили по 35-40 години и коректно са се осигурявали, а сега зъзнат в студени жилища, защото са си откачили радиаторите, а токът е скъп за тях и затова ползват електроуреди за отопление само по веднъж-два пъти дневно, като ги включват за по половин час.За младите здрави мързеливци от "Факултета" и други подобни маАли ще кажа само, че отдавна изтече периодът, през който бяхме склонни да даваме морков от съчувствие. Сега вече дойде време за нещо друго. Ако работи,ще има пари за ТЕЦ и ел
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много моля, спрете да го употребявате този диалектизъм НАМАЛЯ...няма такава дума...
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата цирк, нови представления всеки ден.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще топлят ромите с прегръдки?
2
1
 
8
 
! Отговори
??? преди 4 години
Защо дават трибуна на вандали?!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън-дрън