В приказния свят на илюзията с "Американска принцеса"

Сериалът от 14 юни всеки уикенд по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 8 юни 2020 18:06 | 8 юни 2020 10:53, Петя Славова
4

Във вълнуващ свят, в който неусетно се преплитат реалност и илюзия, настояще и минало, ще ни пренесе новият сериал "Американска принцеса", който стартира по Bulgaria ON AIR на 14 юни. Премиерната за българския ефир продукция ще се излъчва всеки уикенд, от 20.30 часа, и ще въвлече зрителите в света на американката Аманда, чийто бляскав живот се преобръща за часове.

Разглезената Аманда има всичко – богато семейство, верни приятелки, перфектен имидж в социалните мрежи и съвършен годеник. Но в деня на сватбата си тя разбра, че бъдещият ѝ съпруг ѝ изневерява. Бягайки от сватбеното тържество, Аманда попада на Ренесансов фестивал, в който съжителстват кралица Елизабет, Шекспир и още куп чудати личности. Аманда приема фестивала като свое спасение и прави немислимото – решава да стане част от чудатата трупа. Скоро разбира, че зад образите на ренесансовите личности стоят не по-малко интересни и странни хора. Малко по малко тя осъзнава, че всеки в чудатата трупа крие тайни зад грима, а проблемите и мечтите им не се различават от тези на богатите ѝ приятели.

Ще успее ли Аманда да се впише в Ренесансовия фестивал и ще успее ли да подреди живота си – гледайте в премиерния сериал за българския ефир "Американска принцеса" - от 14 юни, всеки уикенд, от 20:30 часа.

Това е поредната премиерна продукция, на която телевизията заложи. Паралелно с предоставянето на качествено журналистическо съдържание, анализи и коментари чрез актуалните си предавания и новините си, Bulgaria ON AIR предлага на зрителите и много развлечение.

Телевизията излъчва филми и сериали от Европа, САЩ и различни точки на света. В момента в прайм тайма си, всяка делнична вечер от 20:30 часа, Bulgaria ON AIR излъчва американския сериал "Нереално", а от 4 юни, от 22.15 часа, зрителите могат да проследят реални мисии на американските военни части в сериала "Морски тюлени: Шести отряд".

Гледайте "Американска принцеса" всеки уикенд от 14 юни от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3В този случай думата "принцеса е употребена в преносен смисъл.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак глупости. В северна америка никога не е имало монархия че да има принцеса. Камо ли пък през рененсанса на някой да му е скимвало че там ще се опитват да го копират някакви сапунени звезди. Но пък порноиндустрията е най-развита, чудо и приказ. blacked brazzers и т.н.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По малко, се пише с тире в средата, учи се в първи клас.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
яка булка, как да не я ощастливиш