Ще получи ли благоволението на кралицата "Американска принцеса"?

Сериалът - по телевизия Bulgaria ON AIR
27 юни 2020 12:46, Петя Славова
0
Ще получи ли благоволението на кралицата "Американска принцеса"?
Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво се случва с главната героиня Аманда след като попада в Ренесансов панаир, може да разберем в следващите епизоди на "Американска принцеса".

Сериалът е дело на Джейми Денбо – актриса и сценарист, работила предимно в комедийния жанр, както и Дженджи Коан – сценарист и продуцент, с доста опит в телевизионните продукции, стояща зад сериали като "Трева" и "Оранжевото е новото черно".

Сюжетът ни запознава с богато момиче, което в деня на сватбата си заварва бившия си съпруг с друга жена. Избягвайки от ситуацията главната героиня попада сред хора, влюбени в миналото и събрали влечението си в странен панаир, където се обличат и говорят като Шекспир и кралица Елизабет.

Постепенно Аманда осъзнава, че на това място, макар и непознати, хората я уважават повече от нейните близки приятелки. Решава да остане там, но се оказва, че и това не е лесно.

Макар и да се сприятелява с някои от тях като героя на Лукас Неф, Аманда трябва да приеме, че именно кралицата не я харесва, а това може да се окаже опасно.

Ще потърси ли различен подход към нея, за да получи благоволението й, гледайте в следващите епизоди на "Американска принцеса", които ще се излъчват на 27-и и 28-и юни от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зрителисериалBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари