Виолета Манчева е новата екранна половинка на Константин Динчев в централните новини на Bulgaria ON AIR

Журналистическият тандем ще информира зрителите за най-интересното от страната и света всеки делник от 18,30 часа
11 сеп 2020 14:05, Красимир Ангелов
7
Виолета Манчева е новата екранна половинка на Константин Динчев в централните новини на Bulgaria ON AIR

Виолета Манчева е новата екранна половинка на Константин Динчев в централните новини на Bulgaria ON AIR. От 14 септември, всеки делник, двамата ще водят централната емисия на Новините ON AIR от 18,30 часа и ще информират зрителите за най-важното от деня и горещите събития от страната и света.

Виолета Манчева е завършила Първа английската гимназия в София, а след това  "Журналистика" с профил "Телевизия" и магистратура "Европейска интеграция и дипломация на ЕС" в Софийския университет "Св. Св. Климент Охридски".

Преди няколко години журналистическата й страст да разказва истории я отвежда в нюзрума на Bulgaria ON AIR, където става репортер в Новините ON AIR. Отразява основно социални, потребителски и икономически теми. За кратко време успява да спечели зрителското доверие, а благодарение на професионализма и мотивацията си, в края на март става част от екипа водещи на новините.

Виолета признава, че за нея журналистиката е мисия, а новините трябва да се правят от хора за хора.

Както досега, всеки делничен ден в централната емисия, зрителите на Bulgaria ON AIR ще виждат и Константин Динчев - водещ на Новините ON AIR от 2017 година. Доказан професионалист с богат журналистически опит. Константин е завършил Математическата гимназия във Варна и "Социални науки" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

До скоро на стола до Константин в централните емисии новини седеше едно от най-дългогодишните лицa на Bulgaria ON AIR – Десислава Атанасова, която след успешната си журналистическа кариера, пое по изцяло нов път. Екипът на Bulgaria ON AIR й желае успех.

Всичко важно от страната и света – обективно, безпристрастно и с любопитство към живота, следете в Новините ON AIR всеки ден в емисиите в 13:30 часа, 15:30 часа, 17:30 часа, 18:30 часа и 21:30 часа, както и онлайн на www.bgonair.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На кой е щерка парашутистката?
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си отиват. Млади и красиви, аман от баби
2
5
 
4
 
! Отговори
Joro преди 3 години
Ква е тая паррашутистка ?
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги си задавам въпроса при дамсконазначение,кой е поl,оviят ментор,за да се случи събитието.Било актриса,билоспортистка ,певица и т.н.Това ,от всички мен избраха,да се замени с духnah на този и този.